Enigmele craniilor de cristal

Enigmele craniilor de cristal
-10%
Editura:
Anul publicării: 2006
Pagini: 408
Format: 15.5x24cm
Preț: 30,96 lei
34,40 lei (-10%)
Disponibilitate: stoc indisponibil - stoc epuizat

DESCRIERE

Enigmele craniilor de cristal - Chris Morton, Ceri Louise Thomas. Enigmele craniilor de cristal.

O veche legendă a băştinaşilor americani ne povesteşte despre cele 13 cranii de cristal, de mărimea craniului uman, care ar conţine informaţii nepreţuite despre originile şi destinul umanităţii.
Legenda spune că într-o bună zi, într-un moment de răscruce al omenirii, toate aceste cranii de cristal vor fi găsite şi adunate laolaltă pentru a dezvălui informaţia vitală în legătură cu viitorul umanităţii.
La începutul acestui secol, un explorator Britanic a descoperit un astfel de craniu de cristal, într-o junglă din America Centrală. Începând cu acel moment, au mai ieşit la lumină câteva asemenea cranii.
La fel de enigmatice ca şi Piramidele Egiptului, Marele Sfinx sau Stonehenge, craniile de cristal au creat numeroase controverse.
Care au fost rezultatele incredibile ale testelor efectuate pe craniile de cristal de către specialiştii de la Hewlett Packard?
Posedă într-adevăr aceste cranii de cristal calităţi telepatice, care să ne permită să aprofundam trecutul şi să prezicem viitorul?
De ce pretind vechii băştinaşi americani că acestea conţin informaţii esenţiale şi că sunt programate să transmită un anumit mesaj pentru umanitate?
MISTER, ISTORIE, METAFIZICĂ ŞI ŞTIINŢĂ.
IATĂ ATRIBUTELE UNUI DOCUMENT DESPRE SOCIETATEA ANTICĂ, CU IMPLICAŢII COPLEŞITOARE PENTRU SOCIETATEA ACTUALĂ. AUTORII ACESTEI CĂRŢI PORNESC ÎNTR-O CERCETARE INCREDIBILĂ ÎN AFLAREA ADEVĂRULUI.

REVIEW-URI

Scrie un review și spune-ne opinia ta despre acest produs scrie un review

Titluri de același autor

30,96 lei
34,40 lei (-10%)
Created in 0.1268 sec