Esenienii Copiii Luminii
23,80 lei
28,00 lei (-15%)

Esenienii Copiii Luminii

Esenienii Copiii Luminii
-15%
Editura:
Anul publicării: 2010
Categoria: Religie
Preț: 23,80 lei
28,00 lei (-15%)
Disponibilitate: In stoc furnizor
Timp confirmare stoc: 3 - 5 zile lucratoare

DESCRIERE

Esenienii Copiii Luminii de Stuart Wilson. Faceti o calatorie in timp, pentru a descoperi cunostintele misterioase si secretele pe care le-au invatat  de la Iisus.
- Iisus a murit, cu adevarat, pe cruce?
- Cine a fost Maria Magdalena si care este legatura ei adevarata cu Iisus?
- Noi informatii detaliate despre scolile de mistere ale esenienilor.

Faptul ca crestinii au uitat si, in final, si-au negat radacinile eseniene este una dintre cele mai mari tragedii ale culturii occidentale. Aceste radacini sunt examinate aici, din perspectiva unei regresii intr-o viata trecuta. Au iesit la suprafata informatii noi si fascinante, inclusiv despre legaturile esenienilor cu druizii, despre existenta unui grup-nucleu secret in jurul lui Iisus si despre contactele cu Ordinul lui Melchizedek.
Poate ca cel mai remarcabil lucru este ca il descoperim pe Iisus esenianul– acea Fiinta inteleapta si iubitoare, care a fost ascunsa atâta vreme de doctrina si dogma. Cuvintele lui ne vorbesc peste secole si ne arata mai clar Calea pe care a statornicit-o, precum si scopul suprem al acestei Cai.
Aceasta carte stabileste clar faptul ca Iisus nu a fost singur. El era sustinut de un grup de esenieni puternici si dedicati, care-l includea si pe Iosif din Arimateea. Gratie tehnicii de regresie in vieti anterioare, aceasta istorisire poate fi acum spusa pentru prima data, deschizând o fereastra fascinanta catre o perioada unica si esentiala din istoria omenirii.

Autori: Stuart Wilson si Joanna Prentis
Anul aparitiei: 2010
Nr. pagini: 303
Vezi și alte cărți: Copiii

REVIEW-URI

Scrie un review și spune-ne opinia ta despre acest produs scrie un review

Cărți noi - Religie

Created in 0.1215 sec