Etica lucratorului crestin. Un ghid pentru lucratorii plini de Duhul Sfant

Etica lucratorului crestin. Un ghid pentru lucratorii plini de Duhul Sfant
-10%
Anul publicării: 2008
Preț: 19,62 lei
21,80 lei (-10%)
Disponibilitate: stoc indisponibil

DESCRIERE

In Etica lucratorului crestin, T. Burdon Pierce examineaza responsabilitatile si provocarile morale si etice cu care se confrunta in prezent lucratorii plini de Duhul Sfant. El ii cheama atat pa lucratori, cat si pe crestinii obisnuiti nu numai sa creada in dragostea lui Dumnezeu, in dreptatea lui Dumnezeu si in neprihanirea lui Dumnezeu, ci si sa reflecte aceste trasaturi de caracter in vietile lor (Ieremia 9: 24).

Pierce se indreapta spre Sfintele Scripturi, prezentand pe parcurs ilustratii din viata, pentru a oferi lucratorilor o directie biblica solida - insotita de avertizari! El prezinta spectrul larg al eticii crestine in trei sectiuni logice:
- Temelia eticii crestine - Scriptura
- Etica si doctrina Bisericii
- Etica si slujirea practica

Facand astfel, Pierce ofera conducatorilor Bisericii o aparare pentru etica lor, le incredinteaza responsabilitatea etica personala fata de Biserica, manifestand o intelegere adanca atat de necesara a unor probleme cum sunt: influenta slujirii, conducerea spirituala, relatiile, sexul, banii si esecul moral.

Un pas inocent, dar gresit poate schimba total slujirea ta— si viata ta. Acest studiu arata cum te calauzeste Duhul Sfant in luarea fiecarei decizii etice. Si, dupa ce vei incepe sa studiezi aceasta carte vei descoperi curand ca poate aceasta este una dintre cartile cele mai importante pe care ar trebui sa le aiba fiecare lucrator din biserica. Lasa ca etica ta sa fie o marturie eficienta pentru toti cei care te intalnesc— sau aud despre tine.

Etica seculara distruge omenirea. Aceasta inconjoara, apoi incet, invadeaza vietile oamenilor, si nici Biserica - nici lucratorii acesteia - nu sunt imuni.

Format: 14, 5 x 22 cm
Nr. pagini:: 274

REVIEW-URI

Scrie un review și spune-ne opinia ta despre acest produs scrie un review
Created in 0.1097 sec