Eticheta in afaceri pentru secolul XXI. Ce se cuvine (sau nu) sa faceti

Eticheta in afaceri pentru secolul XXI. Ce se cuvine (sau nu) sa faceti
-20%
Editura:
Anul publicării: 2011
Categoria: Carti diverse
Preț: 22,40 lei
28,00 lei (-20%)
Disponibilitate: In stoc furnizor
Timp confirmare stoc: 3 - 5 zile lucratoare

DESCRIERE

CE SE CUVINE (SAU NU) SA FACETI
Aveti un job care, prin natura lui, va determina sa intalniti mereu oameni necunoscuti? Va doriti sa afisati intotdeauna incredere, sa convingeti si sa faceti cea mai buna impresie?
Daca trebuie sa va reprezentati compania la diferite evenimente sociale, sa mergeti la intalniri cu clientii sau cu persoanele publice ori sa participati la reu-niuni ample sau mese de afaceri, trebuie sa aratati, sa comunicati si sa va comportati impecabil. Insa daca manifestati ignoranta sau aveti o conduita nepotrivita, va veti periclita sansele de reusita.
Cartea de fata include nenumarate sfaturi realiste si tehnici testate, cu ajutorul carora veti obtine beneficii multiple.
Veti afla: cum sa vorbiti persuasiv fata in fata si sa comunicati clar prin telefon si e-mail• cum sa va imbracati adecvat• cum sa organizati si sa mediati intalniri de afaceri eficiente• cum sa va intelegeti cu oamenii dificili si sa rezolvati reclamatiile• cum sa va slefuiti deprinderile necesare pentru conferinte, targuri si alte evenimente• cum sa va comportati la masa• cum sa evitati tabuurile sociale• cum sa respectati obiceiurile oamenilor de afaceri straini• cum sa va adresati persoa-nelor importante• cum sa depasiti situatiile neprevazute si… multe altele.

Lynne Brennan conduce o companie de succes, numita Business Etiquette International, cu sediul in Surrey, Marea Britanie. Institutia ofera programe de dezvoltare personala si de instruire in eticheta pentru afaceri. Profesia ei presupune consilierea directorilor executivi pe aceasta tema, iar printre clienti se numara McDonald’s.
Vreme de peste zece ani, Lynne Brennan a sustinut seminare si sesiuni de consultanta, atat private, cat si de grup, ajutand multi oameni sa-si corecteze comportamentul si sa-si maximizeze rezultatele profesionale.
Lynne Brennan impresioneaza prin atitudinea, profesionalismul si abilitatea cu totul remarcabila de a interactiona cu oamenii de afaceri de la orice nivel, atat din Marea Britanie, cat si din alte tari.
.

Numar pagini:296
Anul aparitiei:2011

REVIEW-URI

Scrie un review și spune-ne opinia ta despre acest produs scrie un review
Created in 0.1577 sec