eu, Barbatul. Calatoria initiatica a unei inimi neimblanzite (John Eldredge)

eu, Barbatul. Calatoria initiatica a unei inimi neimblanzite (John Eldredge)
Editura:
Anul publicării: 2007
Categoria: Religie
Preț: 25,00 lei
Disponibilitate: In stoc furnizor
Timp confirmare stoc: 3 - 5 zile lucratoare

DESCRIERE

In inima unui barbat sunt incrustate, inca de la Facerea lumii, cateva intrebari esentiale care nu pot primi un raspuns curat stand tolanit confortabil in fotoliul din sufragerie cu telecomanda in mana si rontaind seminte:
Cine sunt? Din ce stofa sunt croit? Care imi este destinul? Incotro sa ma avant? Expansiunea valorilor occidentale asupra sufletului omului matura sub covor toate posibilele raspunsuri– societatea vrea un barbat-eficient, aseptic, robotizat, iar Biserica isi doreste un barbat-de-treaba, devreme acasa, care nu bea, nu fumeaza, nu injura si se poarta cu copiii ca o mama.

John Eldredge, in aceasta carte incomoda si curajoasa, propune o redefinire a masculinitatii din perspectiva Sfintei Scripturi, fiind convins ca in straturile de adancime ale inimii, fiecare barbat adevarat viseaza la o batalie care trebuie castigata, la o aventura care trebuie traita si la o printesa care trebuie salvata. Autorul pledeaza cu o insufletire fermecatoare pentru un safari al inimii, pentru recuperarea unui suflet masculin care sa tanjeasca dupa aventura, pasiune si libertate.


Anul aparitiei: 2007
Format: 21X15 cm
Nr. pagini: 177

REVIEW-URI

Scrie un review și spune-ne opinia ta despre acest produs scrie un review
Created in 0.1410 sec