Euharistia - Taina unitatii Bisericii. Aspecte teologice si practice

Euharistia - Taina unitatii Bisericii. Aspecte teologice si practice
-10%
Editura:
Categoria: Religie
Preț: 16,20 lei
18,00 lei (-10%)
Disponibilitate: In stoc furnizor
Timp confirmare stoc: 3 - 5 zile lucratoare

DESCRIERE

Cartea Parintelui Ispas, aparuta cu binecuvantarea Preafericitului Daniel, la editura Basilica in 2008, se dovedeste a fi o carte actuala si de real folos pentru orice crestin, deoarece raspunde la o serie de intrebari despre timpul, modul si perioada impartasirii cu Trupul si Sangele Mantuitorului.

Este bine sa ne impartasim numai in cele patru posturi?, Este obligatorie o perioada de pregatire pentru Sfanta Impartasanie?, Putem sa ne impartasim mai des?– iata cateva din intrebarile pe care si le pun crestinii si la care volumul de fata incearca sa raspunda.

Subiectul lucrarii este abordat dintr-o perspectiva liturgica, plecand de la teologi cunoscuti in cultura romana, Petre Vintilescu, Ene Braniste, si arata ca Sfanta Euharistie este centrul Liturghiei rasaritene.

Cartea Parintelui Ispas, alcatuita din cinci capitole si mai multe subcapitole, trateaza despre Sfanta Euharistie ca taina a unitatii Bisericii si doreste sa depaseasca conceptia potrivit careia Domnul Iisus Hristos ar fi prezent in Euharistie doar in chip substantial, accentuand o realitate spirituala si duhovniceasca care ne arata ca Iisus Hristos ramane prezent in Sfanta Euharistie in chip personal.

Nr. de pagini : 228
Anul aparitiei : 2008

REVIEW-URI

Scrie un review și spune-ne opinia ta despre acest produs scrie un review
Created in 0.1112 sec