EURATUCU

EURATUCU
PRP: 33,00 lei
?
Acesta este Prețul Recomandat de Producător. Prețul de vânzare al produsului este afișat mai jos.
Preț: 29,70 lei
Diferență: 3,30 lei
Disponibilitate: stoc indisponibil - stoc epuizat
Editura:
Anul publicării: 2009

DESCRIERE

EURATUCU. EURATUCU - E=El, U=Unicul, R=Raspuns, A= Attlantida, T=Timpul, U=Unicul, C=Calea, U=Unicul

 Laînceput,înainte deînceput, când cuvântul nu eraînca gând, s-aînfaptuit o minune, pe care nimeni atunci nu a considerat-o minune, si nimeni nu stie, si nimeni nu a vorbit de ea. Dar ce este o minune? Adeseori, acest cuvânt ne face sa ne gândim la lucruri care nu se potînfaptui asa cum suntem noi obisnuiti sa seînfaptuiasca. De aici auînceput sa se nasca atâteaîntrebari fara raspuns, dar eu va spun ca nici oîntrebare nu se naste daca nu are si raspuns. Raspunsul la oriceîntrebare eîn noi, dar cine are timp si rabdare sa-l caute? Dar mai ales câti auîntelepciunea sa-l vada? Minunea este minune atunci când este minune, dar cine poate sti când este minune? Când cel deînceputîncepu sa faca ce gândi,înfaptui minune, vis sau adevar? Minune e atunci când crezi si ce nu stii. Minune e atunci când taci, desi tu poti vorbi si multe spune ce altii nici nu banuiesc ca stii ce stii. Si atunci neîntrebam ce-i o minune? Minune este azi, minune este mâine, de va fi sa fie mâine si, daca nu mai e, minunea-i tot minune. Dar timpul care trece ce-i? Dar timpul care vine? E timp sau nu e timp? E vreme sau uitare? De unde poti sastii ca orele ce trec, de fapt, nu vin? Si daca vin, de unde pleaca? Daca te uiti afara si daca este iarna, poate ai sa vezi ca ninge. Si ce este ninsoarea, nu este o minune? Si care-i adevarul? Exista adevar? Exista alb si negru, dar nu e cum stim noi. De vrei sa afli, afli, dar sigur vrei sa stii? Si apoi, vine o zi când credem ca am aflat ce altii nu mai stiu. Stim ca 2+2 fac 4. Dar unu si cu unu fara unu ati vrea sa stiti cât fac? Nu maîntreba, caci daca tu ma-întrebi, de vrei,îti pot raspunde, dar tu esti sigur ca esti pregatit sa stii? Aiciîn fata noastra e lumina, la dreapta si la stânga, tot lumina e. De vrei sa stingi lumina, s-o stingi de crezi ca poti s-o faci. Lumina e lumina si acolo unde esteîntuneric,închide ochii pentru o clipa, daca ai curaj s-o faci! Si-acum taci si asculta-te pe tine! Ce auzi? Ce vezi? Ce simti? Nu-i oare o minune? Sau poate nu. O fi doar adevarul! Ai vrea sa stii ceva ce tu nu stii? Doar pentru cei ce vor s-auda, le spun asa:"Minunea nu-i minune. Minunea e minune siînca o minune de care noi nu stim."
   Ce minunat! Ce minunat! Ce minunat! Si câte minuni cu adevarat minuni s-auînfaptuit si seînfaptuiesc de care noi nu stim! Si iarasi spun: Ce minunat! Ce minunat! Ce minunat!
   Minune, daca e minune, sa seînfaptuiasca sub ochii nostri, sub privirile noastre, s-o putem vedea, s-o putem simti, s-o putem mirosi. Si daca eu v-as spune ca acum sub ochii vostri, sub privirile voastre, tocmai seîntâmpla o minune, oare ati vedea si ati simti aceasta minune? Cu siguranta ca unii se vorîntreba:"Dar ce este o minune? Si ce dovezi avem ca este o minune, si unde e minunea?" Sub ochii tai, aiciîn fata ta. O vezi, de ce n-o vezi? O simti? De ce n-o simti? Si daca o lacrimaîti va aparea sub geana, sa fie ea minune?

decembrie 2008
336 pagini
13x20cm
ISBN: 978-973-145-199-2

REVIEW-URI

Scrie un review și spune-ne opinia ta despre acest produs scrie un review
Created in 0.0637 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.