Europa. Romania. Uniunea Europeana. Fise cu suport cartografic pentru portofoliu

Europa. Romania. Uniunea Europeana. Fise cu suport cartografic pentru portofoliu
-30%
Preț: 8,40 lei
12,00 lei (-30%)
Disponibilitate: stoc indisponibil
Editura:
Categoria: Generalitati

DESCRIERE

    Ideal pentru concursuri, olimpiade scolare si examenul de bacalaureat.

    Suportul cartografic asigura invatarea rapida, logica, temeinica a informatiilor geografice. In egala masura este un instrument util profesorilor, pentru evaluarea obiectiva a continuturilor prevazute in programa examenului de bacalaureat.
    „Identificarea pozitiei elementelor de geografie fizica si umana ale Europei, ale Romaniei si ale Uniunii Europene, reprezentate pe harti”, „Utilizarea reprezentarilor grafice si cartografice, a datelor statistice pentru interpretarea realitatii geografice a Europei, a Uniunii Europene si a unor tari”, „Explicarea relatiilor observabile dintre sistemele naturale si umane ale mediului geografic, prin utilizarea datelor statistice si a reprezentarilor grafice si cartografice” sunt competente importante, evaluate la finalul clasei a XII-a.
    Retinerea informatiilor, prin parcurgerea fiselor din portofoliu, asigura elevilor posibilitatea rezolvarii, in mare parte, a itemilor A, B, C de la subiectele I si II si a itemului C, subiectul al III-lea, de la proba de bacalaureat.
    Si pentru elevii care nu aprofundeaza Geografia in vederea sustinerii examenului de bacalaureat, invatarea pe baza suportului cartografic este o modalitate atragatoare si eficienta de a-si insusi notiunile de geografie din programa de invatamant, dar si de a-si consolida cunostintele geografice, parte a culturii lor generale.

Format: 21x28 cm
Numar de pagini: 24 pagini
ISBN: 9786065283404

REVIEW-URI

Scrie un review și spune-ne opinia ta despre acest produs scrie un review

Titluri de aceiași autori

29,93 lei
39,91 lei (-25,01%)
Created in 0.105 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.