Evaluare finala la Limba si literatura romana pentru clasa a VI-a (Mihaela Daniela Cirstea)

Evaluare finala la Limba si literatura romana pentru clasa a VI-a (Mihaela Daniela Cirstea)
-25%
Editura:
Anul publicării: 2014
Categoria: Clasa a VI-a
Preț: 5,71 lei
7,61 lei (-24,97%)
Disponibilitate: In stoc furnizor
Timp confirmare stoc: 3 - 5 zile lucratoare

DESCRIERE

Incepand cu acest an, elevii claselor a II-a, a IV-a si a VI-a vor sustine o evaluare la nivel national, moment important din viata de elev. Prin aceasta, se urmareste evaluarea competentelor fundamentale dobandite, iar rezultatele urmeaza sa fie interpretate si apoi folosite de profesor in vederea elaborarii unor planuri individualizate de invatare pentru elevi, acolo unde se va dovedi ca este cazul.

Culegerea de fata porneste de la ideea ca atat elevii, cat si profesorii au nevoie de un instrument de lucru util, conform programei, care sa-i ajute sa obtina rezultate foarte bune. Testele au fost concepute in asa fel incat sa verifice atat achizitiile elevilor, cat si competentele dobandite de-a lungul anilor de scoala. Scopul este acela de a permite celor direct interesati sa exerseze, sa aprofundeze si sa isi consolideze cunostintele, pregatind in mod serios si consecvent un examen foarte important.

Speram ca acest set de teste sa contribuie la obtinerea unor rezultate cat mai bune.


Autor: MIHAELA DANIELA CIRSTEA, ALEXANDRA DRAGOMIRESCU, IOANA HRISTESCU, CARMEN IOSIF, ILEANA SANDA, LAURA RALUCA SURUGIU
Anul aparitiei: 2014
Format: 16, 5X23, 5
Nr. pagini: 192

REVIEW-URI

Scrie un review și spune-ne opinia ta despre acest produs scrie un review
Created in 0.1273 sec