EVALUARE NATIONALA 2015 in 30 de saptamani, pregatirea examenului la Limba si literatura romana clasa a VIII-a (Mariana Mostoc)

EVALUARE NATIONALA 2015 in 30 de saptamani, pregatirea examenului la Limba si literatura romana clasa a VIII-a (Mariana Mostoc)
-20%
Editura:
Anul publicării: 2014
Preț: 13,60 lei
17,00 lei (-20%)
Disponibilitate: In stoc furnizor
Timp confirmare stoc: 3 - 5 zile lucratoare

DESCRIERE

Pregatirea examenului de EVALUARE NATIONALA 2015 in 30 de saptamani. Limba si literatura romana cls. a VIII-a - In conformitate cu noua programa.

Ghidul de fata va propune o parcurgere sistematica a materiei pentru examen, in conformitate cu o planificare calendaristica, structurata pe treizeci de saptamani. Tematicile din aceasta planificare cuprind schimbarile din programa pentru disciplina Limba si literatura romana atat pentru literatura, cat si pentru gramatica.

Planificarea include trei unitati de invatare:

I. Genurile literare: 1. Genul liric, 2. Genul epic, 3. Genul dramatic.
II. Speciile literare: 1. Pastelul, 2. Doina populara, 3. Basmul, 4. Schita, 5. Nuvela, 6. Romanul, 7. Fabula, 8. Balada populara.

III. Modurile de expunere: 1. Naratiunea, 2. Descrierea, 3. Dialogul si monologul. Temele care vizeaza literatura au fost combinate cu notiuni de gramatica, in conformitate cu precizarile Programei de examen.
Recomandarea noastra de lucru este urmatoarea: dupa ce elevul a parcurs continuturile din fiecare unitate de invatare, isi poate verifica insuisrea noilor cunostiinte rezolvand testele corespunzatoare din ghid. Acestea au fost gandite dupa modelul subiectelor date la examen si urmaresc sa solicite rezolvarea de cerinte variate, astfel incat elevul sa fie cat mai pregatit pentru proba de la Limba si literatura romana.

Lucrarea mai cuprinde:

- Subiectele date la sesiunile din anii scolari: 2011-2012, 2012-2013, 2013-2014.
- Notiuni de teorie literara.Autor: M. Mostoc (coord.), S. Ciorogar, E. Dumitrascu, M. Gheorghe, B. Ibadula, E. Ionita, E. Manea, V. Micle, M. Morar, E. V. Musat, I. Sanda, V. Todoran, G. Vanca, M. Vladescu
Anul aparitiei: 2014

REVIEW-URI

Scrie un review și spune-ne opinia ta despre acest produs scrie un review
Created in 0.1351 sec