Evaluare nationala clasa a IV-a. Teste pregatitoare dupa model european Limba romana si Matematica - 2015

Evaluare nationala clasa a IV-a. Teste pregatitoare dupa model european Limba romana si Matematica - 2015
-15%
Editura:
Anul publicării: 2015
Preț: 11,05 lei
13,00 lei (-15%)
Disponibilitate: In stoc furnizor
Timp confirmare stoc: 3 - 5 zile lucratoare

DESCRIERE

Prin diversitatea temelor abordate, atat la limba romana, cat si la matematica, prezentul auxiliar se constituie intr-un instrument eficient de pregatire a scolarului pentru Evaluarea Nationala de la sfarsitul clasei a IV-a.

Lucrarea este conceputa dupa modelul testelor elaborate de M. E. N., elevii familiarizandu-se cu diferite tipuri de teste:

- Testele de limba romana pun accentul pe intelegerea textului citit (sunt oferite spre lectura atat texte literare, cat si texte nonliterare/ informative).
- Testele de matematica abordeaza domeniile de continuturi matematice (numere, figuri geometrice si masurari, organizarea datelor) in stransa corelare cu domeniile cognitive (cunoastere, aplicare, rationament). Acest lucru confera problemelor un pronuntat caracter practico-aplicativ.

Rezolvand exercitiile propuse de noi, elevii pot corecta anumite lipsuri si se pot antrena mai bine pentru examenul de la finalul anului scolar.

Auxiliar elaborat in conformitate cu programa scolara in vigoare, aprobata pentru clasa a IV-a de Ministerul Educatiei Nationale.

Nr. de pagini: 104
Anul aparitiei: 2015

REVIEW-URI

Scrie un review și spune-ne opinia ta despre acest produs scrie un review
Created in 0.1318 sec