Evaluare nationala. Matematica. Ghid de pregatire. Clasa a VIII-a - Mirela Moldoveanu (Ghidul de pregatire este insotit de un caiet de evaluare)

Evaluare nationala. Matematica. Ghid de pregatire. Clasa a VIII-a - Mirela Moldoveanu (Ghidul de pregatire este insotit de un caiet de evaluare)
-25%
Editura:
Anul publicării: 2016
Pagini: 208
Preț: 26,93 lei
35,90 lei (-24,99%)
Disponibilitate: In stoc furnizor
Timp confirmare stoc: 1 - 6 zile lucratoare

DESCRIERE

Setul contine:

Ghidul de pregatire pentru Evaluarea Nationala cuprinde:
- 35 de teste (testele 1-8 contin doar materia claselor a V-a – a VII-a si testele 9-35 introduc treptat materia clasei a VIII-a)
- Rezolvarile testelor propuse
- Breviar teoretic cuprinzand notiunile de matematica incluse in programa scolara
- Programa de examen pentru disciplina Matematica – Evaluarea Nationala
- Variantele de subiecte date la examene in anii 2014, 2015, 2016, elaborate de Consiliul National de Evaluare si Examinare.

Caiet de evaluare pentru Evaluarea Nationala – Matematica, clasa a VIII-a

Acest caiet insoteste Ghidul de pregatire pentru Evaluarea Nationala – Matematica. Clasa a VIII-a si cuprinde variante de teste elaborate de Centrul National de Evaluare si Examinare al MENCS.
Iti recomandam sa lucrezi fiecare test in doua ore, asa cum este prevazut in Metodologia de organizare si desfasurare a evaluarii nationale pentru elevii clasei a VIII-a, incercand sa nu te intrerupi pana nu termini. Astfel, vei face un antrenament foarte util pentru pregatirea ta.
Dupa rezolvarea fiecarui test, verifica impreuna cu profesorul si colegii tai corectitudinea raspunsurilor. Daca intampini dificultati, e bine sa revezi teoria si sa rezolvi din nou.


Variantele de subiecte propuse au fost elaborate de Centrul National de Evaluare si Examinare pentru examenul de Evaluare Nationala. Testele au fost publicate de MENCS pe site-urile subiecte. edu. ro.

Nr. de pagini: 208+32
Anul aparitiei: 2016

REVIEW-URI

Scrie un review și spune-ne opinia ta despre acest produs scrie un review
Created in 0.203 sec