Evanghelizarea musulmanilor. Metode contemporane de contextualizare

Evanghelizarea musulmanilor. Metode contemporane de contextualizare
-10%
Anul publicării: 2008
Preț: 22,59 lei
25,10 lei (-10%)
Disponibilitate: In stoc furnizor
Timp confirmare stoc: 3 - 5 zile lucratoare

DESCRIERE

Biserica a fost prea mult timp programata sa accepte inevitabilitatea rezultatelor slabe aparute in urma eforturilor de evanghelizare a musulmanilor. Motivul acestui esec in misiune trebuie acum cercetat si rezolvat, deoarece lumea din ziua de azi revine la viata in prezenta comunitatii religioase musulmane.

In aceasta editie revizuita si actualizata a primei carti Metode noi de evanghelizare a musulmanilor, Dr. Parshall provoaca biserica sa priveasca cu ochi critic subiectul evanghelizarii musulmanilor, sa uite presupozitiile din trecut si sa devina constienta de faptul ca Dumnezeu vorbeste intr-un mod nou si proaspat– nu in legatura cu Cuvantul Lui neschimbat– dar in legatura cu domeniul metodologiei extra-biblice.

„Aceasta carte a dat un sens nou si biblic cuvantului contextualizare si a transformat acest cuvant in„subiectul fierbinte” care este astazi in lucrarea cu musulmanii. Daca doresti sa intelegi cu ce se confrunta lucrarea crestina in mijlocul musulmanilor, atunci trebuie sa citesti aceasta carte.

Daca am inteles pe deplin viziunea exprimata de Apocalipsa 7:9 in care se spune despre o multitudine vasta de oameni care se inchinau, oameni spalati in sangele Mielului, de orice neam si de orice limba, atunci vom tanji sa fim alaturi de musulmanii care s-au intors la Isus, deoarece si ei isi aduc aportul cultural in adorarea Mielului.”


Format: 13,5 x 20,5 cm
Nr.pagini: : 317

REVIEW-URI

Scrie un review și spune-ne opinia ta despre acest produs scrie un review
Created in 0.1348 sec