Evaziunea fiscala. Reglementare. Doctrina. Jurisprudenta

Evaziunea fiscala. Reglementare. Doctrina. Jurisprudenta
-20%
Preț: 16,79 lei
20,99 lei (-20,01%)
Disponibilitate: stoc indisponibil
ISBN: 978-973-115-180-
Editura:
Anul publicării: 2007
Pagini: 240

DESCRIERE

Evaziunea fiscala. Reglementare. Doctrina. Jurisprudenta

Prezentare:

Acest studiu reprezintă o evaluare a cadrului legislativ actual destinat prevenirii şi combaterii evaziunii fiscale, o analiză a acesteia din perspectivă economică şi juridico-penală.

Lucrarea prezintă formele concrete de manifestare ale fenomenului social analizat, concretizându-se într-un studiu amănunţit asupra tuturor aspectelor ridicate de Legea nr. 241/2005, reliefând progresul realizat prin noua reglementare faţă de vechiul cadru legislativ aplicabil în domeniu.

Şi pentru că, în condiţiile lumii moderne, sfera de acţiune a contribuabililor – persoane fizice sau juridice – depăşeşte cu mult graniţele administrative ale unei ţări, un spaţiu important din lucrare abordează legislaţia specifică a 12 state din întreaga lume, în vederea cunoaşterii experienţei acestora şi a tendinţelor manifestate în domeniu pe plan naţional şi internaţional.

REVIEW-URI

Scrie un review și spune-ne opinia ta despre acest produs scrie un review
Created in 0.067 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.