Evolutia spre... noua Specie
24,65 lei
29,00 lei (-15%)

Evolutia spre... noua Specie

Evolutia spre... noua Specie
-15%
Autor:
Editura:
Anul publicării: 2010
Categoria: Motivational
Preț: 24,65 lei
29,00 lei (-15%)
Disponibilitate: în stoc la furnizor

DESCRIERE

Este suficienta, o singura privire asupra situatiei mondiale actuale pentru a ma convinge ca aceasta a atins un punct fara de intoarcere. Guvernul este corupt; sistemul monetar nu serveste decat bogatii, valorile si morala se faramiteaza; razboiul, omorul si violul obsedeaza cotidianul nostru.

Toate temeliile societatii se prabusesc, incepand cu familia care se destrama pretutindeni. Timpul se accelereaza si aduce cu sine evenimente mondiale din ce in ce mai neplacute. Traim marea sufocare planetara, suferinta nemarginita, si disperarea cea mai profunda, anticipand deja cu resemnare sfarsitul speciei umane. Umanitatea se afla intr-un impas monumental! Peste tot, se vorbeste despre criza… financiara, politica, sociala, morala, ecologica, climatica, a mediului inconjurator. Nu este nimic din toate acestea…

Este vorba despre o criza evolutiva! Decat sa lupt pentru a o frana, sa revin in trecut, sa ma agat de propriile mele experiente si sa astept mantuitorul promis, de ce sa nu fac, mai degraba, contrariul? Sa incetam sa mai repetam vechile moduri de functionare ineficace si suferinde. Sa incercam sa vedem evenimentele cu alti ochi! A sosit momentul pentru a trece foarte repede la etapa urmatoare, noua specie diezeiasca, si de a-mi modifica modul de a fi si de a actiona in consecinta. Destinul imi apartine. Al meu este acela de a descoperi viata fara de moarte si de a crea paradisul pe Pamant!

In acest volum, vei gasi:

• cine esti cu adevarat,
• ca viata are sens,
• ca, conspiratia este o necesitate evolutiva,
• ca drama este o binecuvantare,
• minciuna dualitatii binelui si raului,
• ca boala, batranetea si moartea nu exista,
• reteta pentru vindecarea fricilor tale,
• ca tu creezi, astazi, fiinta noua de maine.

Nr. de pagini: 92
Anul aparitiei: 2010

REVIEW-URI

Scrie un review și spune-ne opinia ta despre acest produs scrie un review
Created in 0.1522 sec