Exact aşa! - povestiri sufite comentate de Osho

Exact aşa! - povestiri sufite comentate de Osho
-10%
Preț: 16,20 lei
18,00 lei (-10%)
Disponibilitate: stoc indisponibil
Autor:
Editura:
Anul publicării: 2004
Pagini: 224
Format: 13x20cm

DESCRIERE

Exact aşa! - povestiri sufite comentate de Osho - Osho. Exact aşa!

Ibn Khafif Shirazi a povestit odată: "Am auzit că în Egipt trăiau doi mari Maeştri, aşa că m-am grăbit să ajung în prezenţa lor. Ajuns acolo, am văzut doi învăţători magnifici - absorbiţi în meditaţie, l-am salutat de trei ori, dar nu mi-au răspuns; aşa că am meditat alături de ei timp de patru zile. În fiecare zi îi rugam să-mi vorbească şi le spuneam că am străbătut un drum atât de lung ca să le fiu în preajmă. În cele din urmă, cel tânăr a deschis încet ochii. «Ibn Khafif, viaţa-i scurtă. Foloseşte timpul care ţi-a mai rămas pentru a pătrunde în interioritatea ta. Nu-ţi irosi vremea cu saluturi şi vorbe goale!» I-am cerut să-mi dea un sfat şi, înainte să se cufunde în meditaţie, mi-a spus: «Stai în prezenţa acelora care-ţi amintesc de stăpânul tău, care nu doar rostesc adevărul, ci sunt Adevărul.»"
Şi eu mă simt la fel ca Ibn Khafif. La nivelul la care fiinţează Osho, introducerile sunt inutile şi ele servesc doar ca reclamă pentru prefaţator.
Să înceapă muzica!
Coleman Barks

REVIEW-URI

Scrie un review și spune-ne opinia ta despre acest produs scrie un review

Titluri de aceiași autori

Created in 0.067 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.