Excelenta in afaceri

Excelenta in afaceri
-20%
Editura:
Anul publicării: 2011
Categoria: Carti diverse
Preț: 9,52 lei
11,90 lei (-20%)
Disponibilitate: stoc indisponibil

DESCRIERE

Excelenta in afaceri de Jim Collins. Peter Drucker:„Aceasta carte, bine scrisa si bazata pe o cercetare atenta, dovedeste neteinicia celor mai multe false terorii din managementul actual, de la cultul supraomului aflat in pozitia de CEO pana la cultul fata de IT si mania fuziunilor si achizitiilor. Mediocritatea nu poate deveni competenta se poate transforma in excelenta.“

Bazata pe un proiect de cercetare extins pe durata a 5 ani, cartea a fost rezultatul eforturilor de analiza a peste 1.400 de companii incluse in Fortune 500, dintre care in final numai 11 au indeplinit criteriile de excelenta in afaceri.

In anul publicarii sale Excelenta in afaceri afost desemnata de Business Week printre primele 10 carti de afaceri din SUA, apoi s-a mentinut ani de zile in topul New York Times al celor mai bine vandute carti de non-fictiune. Editura Harper-Collins, care a publicat editia americana a cartii, o nominalizeaza si astazi printre lucrarile sale economice cu un imens succes. Iar USA Today o includea in 2005 printre titlurile care inregistrasera cele mai mari vanzari. In 2006, Wall Street Journal a cotat cartea de fata printre primele 10 din domeniu. In fine, la data publicarii prezentei editii in limba romana, lucrarea se afla printre primele 10 carti de afaceri si incestitii comercializate prin Internet.

 

JIM COLLINS este consultant in afaceri si mentor pentru lideri din toate sectoarele corporatiste si sociale; sustine conferinte pe tema sustenabilitatii si cresterii companiilor. Intre 1988 si 1995 a fost membru al Stanford University Graduate School of Business, unde a primit Premiul pentru Profesorat Remarcabil in 1992. Continua sa predea ca profesor invitat la University of Virginia.

La inceputurile carierei sale a lucrat pentru companii precum McKinsey& Company sau Hewlett-Packard. In prezent isi petrece majoritatea timpului in laboratorul sau de management din Boulder, Colorado, unde desfasoara studii si cercetari cu lideri din intreaga lume. A fost consultant sau mentor pentru mai bine de 100 de organizatii din America de Nord, Europa, Australia si America de Sud, intre care: Hewlett-Packard, Johnson& Johnson, Microsoft, Cargill, Merrill Lynch, Rockwell, Dun& Bradstreet, Fannie Mae, Sun International etc.

Lucrarile sale au fost comentate si apreciate in numeroase publicatii, printre care: Inc., The Economist, Fortune, Harvard Business Review, Across the Board, International Business etc. A aparut, de asemenea, in programul de televiziune The Creative Spirit, difuzat de PBS.

De acelasi autor: Built to Last (coautor, 1994), Beyond Entrepreneurship: Turning Your Business into an Enduring Great Company (coautor, 1995), Good to Great and the Social Sectors (2005), How the Mighty Fall: And Why Some Companies Never Give in (2009). Publica articole in Harvard Business Review, Business Week, Fortune.

Excelenta in afaceri s-a aflat in fruntea bestsellerurilor de pe listele furnizate de reviste precum New York Times, Wall Street si Business Week, fiind vanduta in peste 3 milioane de exemplare si tradusa in peste 35 de limbi.


Numar pagini: 376
Anul aparitiei:2011

REVIEW-URI

Scrie un review și spune-ne opinia ta despre acest produs scrie un review
Created in 0.1838 sec