Exceptiile in procesul civil. Jurisprudenta comentata si reglementarea din noul Cod de procedura civila

Exceptiile in procesul civil. Jurisprudenta comentata si reglementarea din noul Cod de procedura civila
-20%
Editura:
Anul publicării: 2012
Categoria: Carti diverse
Preț: 36,00 lei
45,00 lei (-20%)
Disponibilitate: In stoc furnizor
Timp confirmare stoc: 3 - 5 zile lucratoare

DESCRIERE

Prezenta lucrare cuprinde jurisprudenta relevanta in materia exceptiilor procesuale, atat hotarari pronuntate de Inalta Curte de Casatie si Justitie, cat si hotarari ale altor instante judecatoresti, cu precadere ale Curtii de Apel Bucuresti, multe dintre acestea nepublicate pana acum.

Acolo unde au simtit nevoia, autorii au inclus si scurte comentarii sau au facut trimitere la solutiile contrare pronuntate cu privire la aceleasi probleme de drept. In cadrul comentariilor, autorii au evidentiat dispozitiile din noul Cod civil si din noul Cod de procedura civila, acesta urmand a intra in curand in vigoare, care s-ar aplica problemelor de drept dezlegate prin hotararile judecatoresti redate.

De asemenea, acolo unde a fost cazul, dupa prezentarea hotararii, autorii au mentionat si solutia care ar urma sa fie data potrivit noii reglementari procesual civile pentru a asigura o punte de legatura intre cele doua acte normative, aspect ce garanteaza actualitatea prezentei lucrari si ulterior intrarii in vigoare a noului Cod de procedura civila.Autori:    Veronica Danaila, Carla Alexandra Anghelescu, Victor Dimitrie Constantinescu
Numar pagini:600
Anul aparitiei:2012
Vezi și alte cărți: Casatie, Justitie

REVIEW-URI

Scrie un review și spune-ne opinia ta despre acest produs scrie un review
Created in 0.1752 sec