Executarea silita

Executarea silita
Preț: 73,00 lei
Disponibilitate: stoc indisponibil
Editura:
Anul publicării: 2009

DESCRIERE

Executarea silita. Prezentare - Executarea silita. Executarea silita este un proces care implica profesionalism din partea organului de executare, un control prompt si eficient al instantei de executare si exercitarea cu buna-credinta a drepturilor procesuale de catre parti.
Lucrarea de fata reuneste hotarari judecatoresti in care instantele s-au pronuntat in mod irevocabil asupra diferitelor probleme de drept cu incidenta in sfera executarii silite.
Prin diversitatea problemelor de drept cuprinse in jurisprudenta selectata, coroborata cu imprejurarea ca fiecare cauza dedusa judecatii are particularitatile sale, lucrarea se adreseaza magistratilor care doresc sa se specializeze in aceasta problematica.
Lucrarea se adreseaza in egala masura executorilor judecatoresti sau altor organe de executare, dar si organelor de ordine, institutiilor bancare, oficiilor de cadastru si publicitate imobiliara (care sunt obligate prin lege sa acorde sprijin sau informatii, dupa caz, executorilor judecatoresti sau altor organe de executare).
De asemenea, se doreste a fi un instrument util in cunoasterea si aplicarea dispozitiilor legale care reglementeaza faza executarii silite pentru practicienii dreptului, dar si pentru justitiabili, pasionati de domeniul dreptului sau de ideea de justitie in general.


Nr pagini: 632
Anul aparitiei: 2009

REVIEW-URI

Scrie un review și spune-ne opinia ta despre acest produs scrie un review

Titluri de același autor

Created in 0.0621 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.