Exercitii de spart coaja muzei (Viktor Latunski)

Exercitii de spart coaja muzei (Viktor Latunski)
-18%
Preț: 16,40 lei
20,00 lei (-18%)
Disponibilitate: In stoc furnizor
Timp confirmare stoc: 3 - 5 zile lucratoare
Editura:
Anul publicării: 2016
Pagini: 88
Categoria: Proza diversa

DESCRIERE

Qpoem este proiectul celei mai solidare comunitaţi de poeţişi iubitori de poezie. Facebook-ul i-a strâns pe toţiîntr-o uriaşa fila comuna pe deasupra invidiilor. Astfelîncât,în orice parte te-ai pierde, poezia este peste tot, aşa cum centrul este peste tot.

Calin Vlasie


Viktor Latunski, pe numele sau real George Savu, s-a nascut pe 26 octombrie 1951,în Bilca, Suceava. Membru activ al cenaclurilor buzoieneîn anii 1980. Activitate pe site-urile online de poezie din anul 2005, sub diferite pseudonime. Din 2009, semneaza cu pseudonimul Viktor Latunski. Membru al cenaclului Qpoem din 2015. Locuiesteîn Corbeanca (Ilfov). Publicaţii sporadiceîn cotidianul Viaţa Buzaului (1980-1988) siîn  lunarul Focuri vii (1991-1993). A publicat cu numele George Savu volumele„Facerea poeziei”, versuri, Editura Teocora, 2005, si„Profana scriitura”, roman, Editura Raluca, 2007.

„Acum, ca George Savu si-a luat un nume de arta atât de provocator, confuzia cu omonimul sau albaiulian nu se mai poate face. La drept vorbind, ea nu s-ar fi putut face niciînainte, daca felul de a scrie al fiecaruia ar fi fost bun de argument. Viktor Latunski scrie pe un principiu de verva si dintr-un spirit irepresibil parodic (uneori lasat sa se zbenguieîn pure performante). Baza lui e o poetica ludica, pe linia intrasabila dintre umor, ironie (mai ales autoironie) si sarcasm, linie trecuta nonsalantîn toate partile. Mixaje discursive, jocuri de cuvinte, aluzii, referinteîntoarse pe dos si mai cu seama un ritm tonic, aproape euforic, al caricaturalului ca viziune constituie marca - dar si masca— unei melancolii tinuta la secretîn aceste Exercitii de spart coaja muzei. O poezie care mergeîn provocare inteligenta, dar calcând cu grija peste un fond de fragile”.

  Al. Cistelecan

Anul aparitiei: 2016

Nr. de pagini: 88

REVIEW-URI

Scrie un review și spune-ne opinia ta despre acest produs scrie un review

Cărți noi - Proza diversa

Created in 0.079 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.