Experiente extracorporale
20,88 lei
29,00 lei (-28%)

Experiente extracorporale

Experiente extracorporale
-28%
Editura:
Anul publicării: 2013
Preț: 20,88 lei
29,00 lei (-28%)
Disponibilitate: In stoc furnizor
Timp confirmare stoc: 3 - 5 zile lucratoare

DESCRIERE

ISTORIA SI STIINTA CALATORIILOR ASTRALE
„Experientele extracorporale reprezinta un subiect fierbinte in zilele noastre si Anthony Peake a acoperit pe larg diversele domenii de cercetare care pot, cel putin, sa ne ajute sa intelegem acest fenomen neobisnuit. Este prima carte care prinde in plasa ei visele, samanismul, gandirea orientala si fizica cuantica, fenomenele extracorporale fiind tema spre care converg toate."
Stanely Krippner, coautor al cartii Personal Mythology

Unul dintre cele mai mari mistere ale experientei umane este senzatia parasirii propriului corp si a descoperirii unui alt nivel al realitatii. In cartea de fata Anthony Peake sugereaza ca visul lucid, experientele extracorporale, vizualizarea la distanta si calatoriile astrale constituie, toate, elemente ale aceluiasi fenomen, un fenomen care poate da omenirii o idee despre un univers care este cu mult mai complex decat ne-am fi putut imagina vreodata. Peake face o trecere in revista a acestui subiect fascinant si apoi, folosind descoperirile recente din domeniul neurologiei, studiului constiintei si fizicii cuantice, sugereaza un nou model foarte provocator al interactiunii perceptiei omului cu„realitatea".

Anthony Peake este unul dintre cei mai interesanti si inventivi scriitori ai noului val de autori din domeniul Stiintei Noetice. De aprecieri unanime s-au bucurat si cele doua carti ale sale, Is There Life After Death? si The Daemon


Numar pagini:232
Anul aparitiei: 2013

REVIEW-URI

Scrie un review și spune-ne opinia ta despre acest produs scrie un review

Titluri de aceiași autori

Created in 0.1246 sec