Extraterestrii, Hitler si proiectul Tehnologiei Stelare (Emil Strainu)

Extraterestrii, Hitler si proiectul Tehnologiei Stelare (Emil Strainu)
-15%
Editura:
Anul publicării: 2014
Categoria: Science fiction
Preț: 27,20 lei
32,00 lei (-15%)
Disponibilitate: In stoc furnizor
Timp confirmare stoc: 3 - 5 zile lucratoare

DESCRIERE

Ca tanar, Hitler a intrat sub influenta celor mai intunecati ocultisti din Germania, fiind membru al Societatii«Thule» si al cercului interior al Magicienilor Negri, denumiti«Loja Luminoasa».

Intre ei, acesti Magicieni se autointitulau«Societatea Vril». Marea batalie dintre«Lumina» si«intuneric» s-a petrecut la inceputul Secolului al XX-lea, cand Adolf Hitler a atins puterea absoluta in Germania si cand aproape a reusit sa domine lumea.

Ceea ce doar putini au inteles in acea perioada si ceea ce nu a fost recunoscut public niciodata este faptul ca ierarhia nazista, inclusiv Hitler a fost profund implicata in practicarea Magiei Negre si in contactul cu civilizatiile extraterestre…

Dupa cum este cunoscut, incepand cu anul 1901, in Suedia s-a decernat anual Premiul Nobel celor mai valorosi oameni de stiinta din domniile fizica, chimie, psihologie sau medicina, economie, literatura si contributii la pastrarea pacii.

O privire asupra Listei Premiilor Nobel pentru perioada anilor 1901-1945 arata ca 28 de savanti germani si-au inscris numele in domeniul fizicii si chimiei, respectiv 27 de savanti anglo-americani pentru aceeasi perioada de timp si discipline.

Orice enciclopedie ne informeaza ca procesul de fuziune nucleara a fost descoperit la sfarsitul anului 1938 de catre cercetatorii germani Hahn, Meitner si Strassemann.

Descoperirea respectiva nu a fost desigur rezultatul unor cercetari de cateva luni, ci rodul multor ani de studiu si experimentari, astfel incat, la data premierii, Germania avea un avans serios in domeniul fizicii atomice.

Apoi Werner Heisenberg (1901-1976), fizician german, profesor, care primise Premiul Nobel in anul 1932, considerat pe drept- cuvant unul din parintii cercetarilor nucleare, Max Born (1882-1976) laureat Nobel pentru cercetari in domeniul mecanicii cuantice si teoriei relativitatii, Hermann si Kurzweg care, dupa razboi, au lucrat in Statele Unite in domeniul satelitilor artificiali si rachetelor interplanetare - pentru a cita numai cativa dintre numerosii oameni de stiinta care lucrau in Germania in perioada 1930-1945.

In plus, constructia primelor avioane cu reactie si primelor rachete balistice din lume. Se poate deci vorbi de„lipsa inteligentei necesare"?

Desigur ca nu, si mai mult decat atat, sutele de tehnicieni si ingineri germani, care dupa capitularea Germaniei au lucrat de voie sau de nevoie in SUA si Uniunea Sovietica avand un rol important in dezvoltarea constructiei avioanelor, rachetelor interplanetare si in domeniul atomic: de ce ar fi fost ei preluati, daca n-ar fi avut o pregatire chiar mai buna decat a specialistilor din tarile respective?

in ceea ce priveste existenta materialului radioactiv necesar: dupa inceperea razboiului in anul 1939, cercetarile nucleare sunt continuate in cadrul unui proiect supervizat de Heereswaffenamt (Serviciul de arme al armatei), intensificandu-se totodata exploatarea zacamintelor de minereu de uraniu, atat in Germania, cat si in Cehoslovacia, care fusese ocupata mai inainte.

La Joachimstal, in nord-vestul Protectoratului (german) Bohmen-Mahren, se gasea un important zacamant de minereu de oxid de uraniu.

Nici observatia formulata de unii fizicieni, potrivit careia„Germania n-ar fi posedat niciodata cantitatea de material radioactiv imbogatit, necesara constructiei unei bombe atomice" nu a fost corecta, deoarece imbogatirea minereurilor putea fi facuta conform procedeului clasic, in reactoare, dar si unui procedeu nou aplicat de germani, printr-o iradiere speciala.

in plus, exista informatii recente, potrivit carora, unele cantitati de material radioactiv imbogatit au provenit si din Elvetia.

Pentru imbogatirea materialului radioactiv in reactoare era absolut necesara apa grea, produsa printr-un proces de electroliza a apei normale, cu un consum enorm de energie electrica…


CUPRINS:

1. Cuvant inainte

2. Extraterestrii, Hitler si„Proiectul Tehnologiei Stelare"

3. Armele secrete ale celui de-al Treilea Reich

4. Civilizatia Extraterestra de tip GREY s-a infiltrat in structurile de conducere a umanitatii

5. Zona Crepusculara
5.1. Ne-au vizitat oare extraterestrii?
5.2. Statueta blestemata
5.3. Interviu Bibliografic

Nr. de pagini : 322
Anul aparitiei : 2014

REVIEW-URI

Scrie un review și spune-ne opinia ta despre acest produs scrie un review
Created in 0.1955 sec