Fabrica de matase

Fabrica de matase
-18%
Autor: ,
Editura:
Anul publicării: 2008
Categoria: Romane
Preț: 28,70 lei
35,00 lei (-18%)
Disponibilitate: stoc indisponibil

DESCRIERE

Fabrica de matase - HUMANITAS. O superba poveste despre dragoste si prietenie, dorinta si tradare nascuta la intretaierea a trei naratiuni ca trei voiaje initiatice spre inima aceleasi realitati.

Romanul"Fabrica de matase", publicat deja in douazeci si cinci de tari, a fost distins cu Whitbread Best First Novel, Commonwealth Writer's Prize si nominalizat la Man Booker Prize.

O poveste care incepe in toamna anului 1941, pe cand britanicii se agata cu ultimele puteri de Asia de sud-est, iar japonezii invadeaza Manciuria si traverseaza Siamul in drumul lor spre Malaysia. Insotiti de viitorul sef al politiei japoneze, care va ramane in istorie ca"Demonul din Kampar" si doi englezi -- Frederick Honey si Peter Wormwood -- la fel de diferiti pe cat pot fi un colonist odios si un indragostit de Orient, Johnny si Snow pornesc in luna de miere spre Insulele celor Sapte Fecioare, arhipelagul malaezian fermecat, care se topeste la orizont cand apune soarele, inghitindu-i pe calatorii rataciti si toate certitudinile lor... Construit ca un mozaic in jurul acestei calatorii si a vietii greu de descifrat a lui Johnny, acest roman cu reflexe schimbatoare ca ale matasii, tesut din fire narative intortocheate si subtile, are o gratie si o armonie impresionante.

"Un roman magnific, de o forta si o siguranta rare. Si ce povestitor mare e Tash Aw!" (Doris Lessing)

"Un roman ca un vis, emotionant si intens, care isi seduce cititorii pentru totdeauna." (Chang-rae Lee)

"Tash Aw orchestreaza cu gratie inegalabila un balet al volutelor narative. Provocator si captivant, romanul se naste la intretaierea a trei povesti -- trei puncte de vedere -- despre dragoste, prietenie, tradare si ambitie personala, intr-o lume a valorilor rasturnate." (Times Literary Supplement)


Format: 13x20
Numarul de pagini: 352

REVIEW-URI

Scrie un review și spune-ne opinia ta despre acest produs scrie un review
Created in 0.127 sec