FARMACOLOGIE

FARMACOLOGIE
-25%
ISBN: 973-571-402-7
Editura:
Anul publicării: 2001
Pagini: 440
Categoria: Farmacologie
Preț: 29,93 lei
39,90 lei (-24,99%)
Disponibilitate: stoc indisponibil

DESCRIERE

Descriere:

Elaborata de un colectiv de prestigioase cadre universitare de la Universitatea de Medicina si Farmacie Carol Davila Bucuresti, sub conducerea prof. dr. doc. Valentin Stroescu, lucrarea este rodul unei bogate experiente stiintifice si didatice.
Farmacologia respecta tematica si sistematizarea programei universitare, fiind insotita de explicatii si comentarii ample. Lucrarea se adreseaza atat studentilor, cat si medicilor care se pregatesc pentru examenul de rezidentiat; face parte din tematica examenelor universitare si postuniversitare.

Nou in aceasta editie!

Capitolul de farmacologie generala este complet revizuit; se pune accentul pe cele mai importante procese ale farmacocineticii si farmacodinamicii.
A fost introdus un capitol ce descrie medicamentele cu actiune asupra metabolismului osos.
Capitolul de steroizi anabolizanti a fost inlocuit cu un capitol ce abordeaza in detaliu problema hormonilor sexuali, inclusiv
medicatia contraceptiva.
Capitolul de medicatie hopolipidemianta a fost completat cu cele mai importante medicamente si indicatile lor in diferitele
tipuri de dislipidemii.
Capitolul de antibiotice si chimioterapice a fost revizuit si completat cu cele mai noi medicamente aparute si folosite de clinica.

REVIEW-URI

Scrie un review și spune-ne opinia ta despre acest produs scrie un review

Titluri de aceiași autori

Created in 0.155 sec