Farmacologie - Teste comentate pentru licenta si rezidentiat in farmacie. Editia a II-a

Farmacologie - Teste comentate pentru licenta si rezidentiat in farmacie. Editia a II-a
-8%
Editura:
Anul publicării: 2009
Pagini: 758
Format: 16/70x100
Categoria: Carti diverse
Preț: 65,32 lei
71,00 lei (-8%)
Disponibilitate: stoc indisponibil

DESCRIERE

Prezentare: Editia a II-a cartii este revizuita in conformitate cu Tratatul de farmacologie (sub redactia Aurelia Nicoleta Cristea), aparut la Edit. Medicala in 2005 si introdus in bibliografia actuala pentru pregatirea examenului de licenta si a concursului de rezidentiat. Aceasta carte de teste cu raspunsuri comentate este destinata absolventilor pentru pregatirea examenului de licenta in Farmacie, precum si licentiatilor pentru concursul de rezidentiat, testele avand grade diferite de dificultate. Cartea poate fi utila si studentilor din anii III si IV, pentru autoevaluarea cunostintelor, precum si cadrelor didactice in vederea lucrarilor de verificare si evaluare a pregatirii studentilor in domeniul farmacologiei. Prin comentariile ce insotesc testele, aceasta carte ofera un material elaborat ce faciliteaza retinerea aspectelor importante din farmacologia generala si speciala.

Cuprins: Farmacologie generala. Medicatia sistemului nervos central (SNC). Medicatia sistemului nervos vegetativ (SNV). Medicatia aparatului respirator. Medicatia aparatului cardio-vascular. Medicatia aparatului digestiv. Medicatia renala si uterina. Medicatia sangelui. Medicatia antialergica si antiinflamatoare. Medicatia sistemului endocrin. Vitamine. Antibiotice si chimioterapice. Antivirale. Imunofarmacologie. Medicatia metabolica. Medicatia dezechilibrelor hidoelectrolitice, acidobazice si nutritive. Medicatia in scop diagnostic. Antidoturi in intoxicatiile medicamentoase.

Adresabilitate: Absolventii Facultatii de Farmacie pentru pregatirea examenului de licenta, licentiatii pentru concursul de rezidentiat, studentii din anii III si IV ai Facultatii de Farmacologie, cadre didactice

REVIEW-URI

Scrie un review și spune-ne opinia ta despre acest produs scrie un review
Created in 0.1588 sec