Farmecul Taramului Zanelor. Comunicarea cu spiritele naturii si elementali

Farmecul Taramului Zanelor. Comunicarea cu spiritele naturii si elementali
-10%
Editura:
Anul publicării: 2013
Preț: 27,00 lei
30,00 lei (-10%)
Disponibilitate: stoc indisponibil

DESCRIERE

A fost o vreme cand distanta dintre lumea noastra si ceea ce consideram"imaginar" nu era mai departe decat o cotitura in drum. Fiecare grota si copac scorburos era o poarta catre o alta lume. Oamenii recunosteau viata in toate lucrurile. Fluviile cantau si vanturile sopteau cuvinte antice in urechile oricui asculta. Fiecare fir de iarba si floare avea o poveste de spus. Intr-o clipire, cineva putea explora lumi si cauta cunosterea ce lumina viata. Umbrele nu erau doar umbre, si padurile nu erau doar copaci, si nu erau doar frumosi. Era viata si scop in toate lucrurile si era interactiune plina de iubire intre lumi.

Acum noi nu mai vedem prin ochii unui copil sau medium. In schimb radem si batjocorim pe cei care o fac. Din aceasta cauza, cei"binecuvantati" s-au retras. Abuzurile pe care le impunem asupra naturii si intre noi ii ingrozeste si desi curiosi fata de oameni, ei evita contactul.
Cu toate acestea, nicio lumea nu moare complet. Aceste lumi antice inca exista, desi portile catre ele sunt mult mai obscure. Acum noi trebuie sa le descoperim.

Nr. de pagini: 304
Anul aparitiei: 2013

REVIEW-URI

Scrie un review și spune-ne opinia ta despre acest produs scrie un review
Created in 0.1230 sec