Feng Shui pentru 2007, anul porcului

Feng Shui pentru 2007, anul porcului
-15%
Preț: 12,24 lei
14,40 lei (-15%)
Disponibilitate: stoc indisponibil - stoc epuizat
Autor:
ISBN: 973-8951-31-3
Editura:
Categoria: Altele

DESCRIERE

Prezentare:

Fiecare chinez are grijă să cumpere în fiecare an acest calendar TONG SHENG, devenit pentru el o adevărată prioritate.
Tong Sheng se traduce prin: „Câştigător şi informat zi de zi". Este o comoară de înţelepciune multimilenară. Eşti curios să cunoşti avantajele şi sfaturile din cuprinsul acestui calendar?
Subiectele abordate aici acoperă un larg evantai al tradiţiei chineze şi al Feng Shui-ului, ştiinţă care stabileşte amenajarea spaţiilor interioare şi exterioare, fiind strâns legată de calendar.
Tong Sheng reglează viaţa de fiecare zi, determină cele mai bune zile pentru întreprinderea unei noi activităţi economice, semnarea unui contract, mutarea în altă casă, amenajarea locuinţei sau decorarea casei!
Vei descoperi în această carte cifrele purtătoare de noroc, regulile chinezeşti al spaţio-timpului (echivalentul teoriei relativităţii occidentale); vei descoperi secretul celor trei calendare chinezeşti şi a fundamentelor astrologiei sale…
Citeşte indicaţiile stelelor zburătoare şi ale horoscopului pentru 2007, anul Porcului.

Trăieşte şi tu un an 2007 în ritm TONG SHENG! Învaţă să vieţuieşti în armonie cu Pământul, Luna şi Soarele, respectând indicaţiile din acest calendar foarte uşor de folosit.
Tovarăş credincios de fiecare zi, el îţi va indica datele şi orele favorabile sau nefavorabile pentru toate activităţile şi hotărârile tale importante.

PUBLICAT ÎN FIECARE AN ÎN ASIA ÎN MILIOANE DE EXEMPLARE, TONG SHENG APARE ACUM PENTRU A DOUA OARÄ‚ ÎN ROMšNIA!

REVIEW-URI

Scrie un review și spune-ne opinia ta despre acest produs scrie un review

Titluri de același autor

Created in 0.075 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.