Feng Shui pentru sănătate

Feng Shui pentru sănătate
-20%
Editura:
Anul publicării: 2006
Categoria: Altele
Preț: 16,00 lei
20,00 lei (-20%)
Disponibilitate: stoc indisponibil

DESCRIERE

Descriere carte: Lucrarea, care cuprinde peste 400 de ilustraţii, vă învaţă remedii feng shui pentru protejarea şi îmbunătăţirea sănătăţii personale, sporirea energiei pozitive din locuinţă, neutralizarea energiilor dăunătoare.

Dr. Jes T.Z. Lim a combinat cunoştiinţele sale de medicină cu principiile artei feng shui şi ale geomanţiei occidentale, pentru a scrie o carte de referinţă care vă va arăta, pas cu pas, felul în care să creaţi spaţii de locuit cu vitalitate ridicată pentru dumneavoastră şi pentru familie.

Dr. Jes Lim este un bine-cunoscut professor şi consultant de feng shui, care a apărut în mass-media din SUA, Europa şi Australia. Este fondator al Qi-Mag international feng Shui&Geobiology Institute şi Qi-Mag East-West Medicina Alternativa Academy.

Feng Shui este asociat cu sănătatea pentru a dovedi că este un factor cheie în longevitatea oamenilor. Această legătură strânsă între posibilele probleme de sănătate şi un feng shui nefavorabil nu ar trebui să trezească temeri. Dimpotrivă, dacă puteţi înţelege o situaţie rea specifică, puteţi întreprinde schimbări.

REVIEW-URI

Scrie un review și spune-ne opinia ta despre acest produs scrie un review
Created in 0.1188 sec