Fericire ACUM! Ce spune intelepciunea eterna despre cum sa te simti bine RAPID

Fericire ACUM! Ce spune intelepciunea eterna despre cum sa te simti bine RAPID
-10%
Editura:
Anul publicării: 2014
Preț: 29,70 lei
33,00 lei (-10%)
Disponibilitate: In stoc furnizor
Timp confirmare stoc: 3 - 5 zile lucratoare

DESCRIERE

Fericire ACUM! este o explorare radicala si fantastica a unuia din cele mai pretuite scopuri in viata. Bogata in perspective si intelepciune pragmatica, lucrarea prezinta un mesaj de speranta si vindecare profunda pentru o generatie prea ocupata cu vanarea fericirii pentru a o mai experimenta cu adevarat.„Intr-o lume in care prevaleaza tristetea si suferinta cea mai atroce, cartea lui Robert Holden, Fericire ACUM!, este un izvor nesecat de bucurie! Cartea ofera o formula usoara si inspirationala a fericirii si bucuriei care reprezinta dreptul tau prin nastere. Consider aceasta carte un veritabil dar si nutresc speranta ca va fi citita de milioane de oameni.”

- John Bradshaw, autorul cartii Crearea iubirii

Fericire ACUM! este o explorare radicala si fantastica a unuia din cele mai pretuite scopuri in viata. Bogata in perspective si intelepciune pragmatica, lucrarea prezinta un mesaj de speranta si vindecare profunda pentru o generatie prea ocupata cu vanarea fericirii pentru a o mai experimenta cu adevarat.

Robert Holden, Ph.D., face o prezentare personala, plina de afectiune si de umor, a manierei in care a creat Proiectul Fericirea, in cadrul caruia desfasoara o munca de pionierat. Printr-un amestec imaginativ de povesti, exercitii, meditatii, poeme si rugaciuni, Robert ne impartaseste filozofia sa distincta si cea mai buna maniera de„practicare a fericirii”.

Vizionara si pragmatica, provocatoare si plina de compasiune, cartea Fericire ACUM! prezinta o serie de secrete nepretuite ale adevaratei pretuiri de sine, abundentei de zi cu zi, relatiilor bazate pe iubire, succesului interior si bucuriei durabile - incepand din ACEST MOMENT!

Cea mai mare durere dintre toate este data de teama ca fericirea ne-ar putea evita pentru totdeauna; cea mai mare bucurie dintre toate este realizarea faptului ca potentialul de a fi fericit ne sta la dispozitie chiar acum si de-a pururi.Capitolul 1: Tu esti deja fericit!

Capitolul 2: Renunta la cautare

Capitolul 3: Esti suficient de bun

Capitolul 4: Practica acceptarea de sine

Capitolul 5: Traieste neconditionat

Capitolul 6: Vindeca-ti nefericirea

Capitolul 7: Foarte multa iubire!

Capitolul 8: Calatoreste fara prea multe bagaje

Epilog: Viitorul nu exista!

Multumiri

Alte informatii si note

Despre autor


Numarul de pagini: 329
Formatul in cm. (l x L x g): 13 x 20 x 2,2
I.S.B.N.: 978-606-8420-59-2
Traducerea din limba engleza: Cristian HANU
Titlul original: Happiness Now!: Timeless Wisdom for Feeling Good FAST

REVIEW-URI

Scrie un review și spune-ne opinia ta despre acest produs scrie un review

Titluri de același autor

Created in 0.1551 sec