Fericiti cei insetati
23,76 lei
33,00 lei (-28%)

Fericiti cei insetati

Fericiti cei insetati
-28%
Autor:
Editura:
Anul publicării: 2013
Categoria: Romane
Preț: 23,76 lei
33,00 lei (-28%)
Disponibilitate: In stoc furnizor
Timp confirmare stoc: 3 - 5 zile lucratoare

DESCRIERE

Al doilea volum al seriei Hanne Wilhelmsen

Inspectorul de politie Hanne Wilhelmsen este chemata la o macabra scena a crimei de la periferia orasului. Un sopron abandonat e scaldat in sange. Pe un perete, un numar din opt cifre insangerate. Nu exista niciun cadavru.
Atunci cand mai multe numere insangerate sunt gasite in locuri izolate prin tot orasul, colegul Hannei, Håkon Sand, face o descoperire surprinzatoare: acestea corespund numerelor de dosar ale strainilor imigranti. Toate apartin unor femei disparute. E posibil ca un criminal in serie sa bantuie pe strazile din Oslo? Si cum se face ca acesta are acces la anumite date secrete?
Pe masura ce pistele se ramifica, victima unui cumplit caz nerezolvat de viol si tatal ei se hotarasc sa-si faca singuri dreptate. Hanne si Håkon descopera curand ca nu sunt singurii care-l vaneaza pe ucigas.

"Aceeasi eroina cu care empatizam singuralizeaza al doilea roman al lui Anne Holt din seria Hanne Wilhelmsen." - Publishers Weekly

"Curajul si onestitatea de care da dovada politista Hanne Wilhelmsen ii asigura romanului un loc important in literatura politista scandinava si o primire calduroasa din partea fanilor genului care au citit totul de la Slaughter la Nesbø." - Booklist

"Anne Holt reinvie genul politist clasic, asa cum a fost el creat de Agatha Christie." - Red Magazine

"Un omagiu fascinant, extrem de modern adus romanului politist clasic." - Der Spiegel

In al doilea roman dintr-o serie devenita bestseller international, inspectorul de politie Hanne Wilhelmsen intra intr-o cursa contracronometru pentru a opri atat un ucigas, cat si un tata disperat, pornit sa se razbune.

Fost ministru al justitiei si avocat, jurnalist de televiziune si reporter, Anne Holt este autoarea unor serii de romane politiste ce au cunoscut un succes imens in tarile scandinave, fiind ulterior traduse in peste 25 de limbi.
A fost recompensata cu mai multe premii, printre care Riverton Prize si The Norwegian Booksellers' Prize. In 2012 a fost nominalizata la Edgar Award. De asemenea, a fost nominalizata la Shamus Award si Macavity Award. In octombrie 2012, lui Anne Holt i s-a acordat Great Calibre Award of Honor in Polonia pentru intreaga opera.

Nr. de pagini : 264
Anul aparitiei : 2013

REVIEW-URI

Scrie un review și spune-ne opinia ta despre acest produs scrie un review

Titluri de aceiași autori

28,08 lei
39,00 lei (-28%)
28,08 lei
39,00 lei (-28%)
10,07 lei
13,99 lei (-28,02%)
28,08 lei
39,00 lei (-28%)
28,08 lei
39,00 lei (-28%)
Created in 0.1149 sec