Fetele apostaziei
9,00 lei
10,00 lei (-10%)

Fetele apostaziei

Fetele apostaziei
-10%
Editura:
Anul publicării: 2010
Categoria: Religie
Preț: 9,00 lei
10,00 lei (-10%)
Disponibilitate: In stoc furnizor
Timp confirmare stoc: 3 - 5 zile lucratoare

DESCRIERE

Cartea de fata a aparut, cu ani in urma, cu titlul"Daramarea idolilor - Apostazia New Age". De ea s-au aratat interesati mai ales cititori care, ducand o viata crestina jertfelnica, au inteles necesitatea de a lua atitudine impotriva ereziilor vremurilor noastre. Unele persoane, dupa citirea cartii, mi-au atras atentia ca titlul li se pare nepotrivit, ca nu oricine e interesat sa darame idolii, dar sa se fereasca de apostazie ar trebui sa stie toti. Asa ca m-am conformat sugestiei acestora. Continutul insa a ramas acelasi.
Iata un exemplu de marturie apostata, cea a decanului James Park Morton, slujitor la Catedrala Episcopaliana Sfantul Ioan Divinul din New York:„La Rusalii am invitat principalul rabin din New York, abatele comunitatii Zen, un hindus - Satchitananda, un indian din America si imamul sef al moscheii. Ne-am asezat toti in jurul altarului si ne-am rugat pentru pace, fiecare in felul nostru. Pe urma, am primit toti impartasania. Unii membri din biserica mi-au zis:«Dar cum puteti sa faceti asa ceva? Ei nu stiu macar ce primesc!» Eu le-am zis:«Ei bine, nici eu nu stiu de-adevaratelea ce primesc...»”
Astfel de slujbe inter-religioase se vor inmulti si, prin confuzia intretinuta de mass-media, vor avea din ce in ce mai multi simpatizanti. Iata de ce am considerat ca e foarte important sa ofer cititorilor o perspectiva traditionalista asupra devierilor de la adevar, din ce in ce mai ramificate si mai subtile…


Format: 13x20
Nr pagini: 208

REVIEW-URI

Scrie un review și spune-ne opinia ta despre acest produs scrie un review
Created in 0.1277 sec