Fii motivat! ADN-ul motivational si succesul in viata

Fii motivat! ADN-ul motivational si succesul in viata
-20%
Editura:
Anul publicării: 2012
Categoria: Motivational
Preț: 24,00 lei
30,00 lei (-20%)
Disponibilitate: In stoc furnizor
Timp confirmare stoc: 3 - 5 zile lucratoare

DESCRIERE

Cartea Fii motivat! subliniaza credinta autoarei ca oamenii se pot schimba cu adevarat. Tamara Lowe a cercetat opt ani problema motivatiei, iar apoi a scris lucrarea de fata, in care avanseaza ideea ca oamenii se nasc cu un ADN motivational specific, care ne distinge la fel ca grupa sanguina sau culoarea ochilor. Exista patru principii motivationale, spune ea: 1) oamenii au motivatii diferite, adica nu au cum sa urmeze aceiasi pasi in vederea acestui proces; 2) fiecare persoana invata un tipar motivational absolut unic; 3) ceea ce-l impulsioneaza pe un om s-ar putea sa nu-l motiveze deloc pe un altul; 4) toate tiparele motivationale sunt bune, niciunul nu este rau.
Cartea cuprinde un test din care poti afla ce anume te stimuleaza, precum si conexiuni intre motivatie si rolurile pe care le indeplinim de-a lungul vietii, ca acela de parinte, de profesor sau chiar de lider, pentru fiecare dintre acestea avand nevoie sa fim motivati sau sa stim sa-i impulsionam pe cei din jur.

 

Dupa scrierea acestei carti, autoarea a pus bazele unor seminarii foarte apreciate, prin care a schimbat viata a mai mult de doua milioane de oameni, determinandu-i sa ia masuri semnificative in plan financiar, profesional sau personal.
Referindu-se la seminariile ei, The Washington Post le-a numit„un campionat al succesului“. Time Magazine i-a numit pe tamara si pe adeptii ei„echipa de vis in materie de motivatie“, iar TheNew York Times a spus despre ei ca„ii conduc pe agentii de vanzari, pe antreprenori si pe directorii executivi la performante nebanuite“. The Wall Street Journal vorbeste, de asemenea, despre seminarii ca despre„un agreabil si inedit tur de forta“ in materie de motivatie.

„Revolutionara si inspirata! Fie ca esti student, antreprenor sau director, trebuie neaparat sa citesti aceasta carte!“
Rick Belluzzo
Fost presedinte la Microsoft
„Citeste cartea Tamarei Lowe, daca vrei sa ai o viata mai fructuoasa!“
George H. Ross
Vicepresedinte la The Trump Organization
„Prima regula a succesului e sa citesti aceasta carte, iar apoi sa treci la treaba!“
Phil Town
Autor si analist financiar la MSNBC/CNBC
„O carte care te face sa deschizi bine ochii si sa-ti analizezi viata sub aspectele profesional si personal. Indemnul meu e sa fii motivat si s-o citesti!“
John C. Maxwell
Autorul bestsellerului Meditati!

 

TAMARA LOWE a crescut pe strazile orasului New Orleans. La varsta de 10 ani a inceput sa consume droguri, la 12 ani era dealer. Dupa ce a implinit 20 de ani, in viata ei s-a produs o schimbare fundamentala: a renuntat la droguri, si-a reluat studiile si a decis sa-si dedice viata ajutorarii tuturor celor care aflati in situatii-limita: dependenti de droguri, alcoolici, saraci, victime ale abuzurilor.
A devenit un orator si un consultant apreciat pe plan mondial in problemele strategiei motivationale a actiunilor umane. In aceasta calitate a lucrat cu presedinti ai SUA (Gerald Ford, Ronald Reagan, George Bush, Bill Clinton), cu lideri politici (Margaret Thatcher, Benjamin Netanyahu, Mihail Gorbaciov), cu celebritati din lumea artistica, de afaceri, a activitatilor sociale.
Este cofondator si vicepresedinte executiv al Get Motivated Seminars, Inc. Activitatea Tamarei Lowe a fost elogiata in USA Today, Wall Street Journal, Time, People si in emisiuni precum 60 Minutes si la canalul CNN.Numar pagini:336
Anul aparitiei:2012

REVIEW-URI

Scrie un review și spune-ne opinia ta despre acest produs scrie un review
Created in 0.1535 sec