Firewalls. Protejarea sistemelor Linux

Firewalls. Protejarea sistemelor Linux
-15%
Editura:
Pagini: 440
Categoria: Internet
Preț: 36,13 lei
42,50 lei (-14,99%)
Disponibilitate: stoc indisponibil

DESCRIERE

Aceasta carte ii ghideaza pe utilizatorii sistemelor mici in procesul de proiectare si implementare a unui firewall cu filtrarea pachetelor.

Cartea discuta despre dezactivarea serviciilor care nu sunt necesare, selectarea serviciilor ce urmeaza sa fie facute publice si identificarea serviciilor locale pe care trebuie sa le protejati in spatele unui firewall.

Sunt examinate tipurile de protectie prin firewall pe care le poate suporta usor si economic un sistem mic. Printre subiectele discutate se numara ideea aflata la baza filtrarii pachetelor, configurarea unui firewall propriu, configurarea mai sigura a serviciilor, din punctul de vedere al firewall-ului si protocoalelor de comunicatie, mascarea IP pentru ascunderea identitatii calculatoarelor din reteaua interna in timpul accesului la Internet si modalitatile prin care va asigurati ca firewall-ul functioneaza.

In sfarsit, cartea prezinta securitatea sistemelor si monitorizarea integritatii, detectarea sondelor si a accesului neautorizat inainte de aparitia intruziunilor. De asemmea, sunt prezentate instrumente pentru detectarea semnelor de compromitere, precum si modalitatile de refacere dupa descoperirea unei compromiteri.

REVIEW-URI

Scrie un review și spune-ne opinia ta despre acest produs scrie un review
Created in 0.1107 sec