Fiscalitate – controverse şi soluţii

Fiscalitate – controverse şi soluţii
Editura:
Anul publicării: 2007
Pagini: 316
Format: 18 x 26 cm
Categoria: Cursuri
Preț: 35,00 lei
Disponibilitate: In stoc furnizor
Timp confirmare stoc: 3 - 5 zile lucratoare

DESCRIERE

Fiscalitate – controverse şi soluţii.

Adevărata ştiinţă şi artă fiscală constă în studiul temeinic al legislaţiei fiscale, în respectarea acesteia, dar cu sesizarea lacunelor, a scăpărilor acesteia şi a valorificării lor din plin.
Altfel spus, adevărata ştiinţă şi artă a evaziunii fiscale „legale” constă în a te sustrage de la plata impozitelor „cu ajutorul legii”.

Evoluţia economiei naţionale şi mondiale a condus la apariţia unor noi probleme de fiscalitate. Sistemul fiscal trebuie să ţină seama de problemele economice ale perioadei în care se aplică. Adesea, fiscalitatea pare să fie un şir nesfârşit de noi enigme, probleme şi dileme dificile. Aceasta şi ca urmare a faptului că, în frecvente cazuri, contribuabilii nu reuşesc să stabilească, pe baza prevederilor legale în vigoare, soluţiile la unele dintre cele mai importante probleme cu care se confruntă în activitatea practică.
Acesta este considerentul pentru care în lucrarea de faţă s-a pus accentul pe prezentarea soluţiilor la unele dintre cele mai controversate probleme de fiscalitate cu care se confruntă contribuabilii persoane juridice.

REVIEW-URI

Scrie un review și spune-ne opinia ta despre acest produs scrie un review
Created in 0.1403 sec