FIZICA (F2). MANUAL PENTRU CLASA A XI-A

FIZICA (F2). MANUAL PENTRU CLASA A XI-A
-25%
Preț: 22,43 lei
29,90 lei (-24,98%)
Disponibilitate: stoc indisponibil
ISBN: 973-571-675-5
Editura:
Anul publicării: 2007
Pagini: 112
Categoria: Fizica

DESCRIERE

Prezentare:

* Conform cu programa scolara, prin ordonarea riguroasa a temelor corespunzatoare subcapitolelor acesteia, manualul se distinge prin corectitudinea informatiilor stiintifice transmise si a corelatiilor stabilite intre ele.

* Secventele teoretice sunt ample, iar experimentele propuse pot fi materalizate cu ajutorul trusei de fizica aflate in mod uzual in dotarea scolii sau, la nevoie, cu materiale mai putin pretentioase, la indemana elevilor.

* Secventele prezentatate stimuleaza formarea deprinderilor de observare, investigare si transfer de cunostinte, iar temele propuse trezesc interesul elevilor pentru obtinerea de explicatii cu privire la diferite fenomene naturale sau tehnologice.

* Limbajul adoptat in expunere este clar, concis si riguros, prezentand un grad sporit de atractivitate, sprijinit si de materialul ilustrativ inserat.

* Bine organizat si structurat, manualul respecta atat normele didacticii clasice, cat si pe acelea ale didacticii moderne, trezind la elevi dorinta de participare, interactiunea acestora, incurajand lucrul in echipa.

* Aplicatiile propuse spre rezolvare respecta asa-numita metodologie a pasilor mici (a prezentarii gradate, de la simplu la complex), contribuind atat la aprofundarea si fixarea cunostintelor, cat si la intarirea deprinderilor de realizare a unor conexiuni. Fiecare capitol include o sectiune recapitulativa, insotita de una de evaluare (intrebari si teste grila, atent selectate, cu solutii).

* Remarcabil prin acuratete si rigoare, stimulativ in directia lecturii si a studiului, manualul prezinta totodata o larga deschidere fata de analiza impactului tehnologiilor moderne asupra omului si a mediului inconjurator.

Cuprins:

Studiul fluidelor, Elemente de termodinamica si fizica moleculara; Oscilatii si unde mecanice.

REVIEW-URI

Scrie un review și spune-ne opinia ta despre acest produs scrie un review
Created in 0.077 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.