Fizica. Manual. F1, F1+F2 cls a Xi-a

Fizica. Manual. F1, F1+F2 cls a Xi-a
-20%
Editura:
Anul publicării: 2006
Pagini: 160
Categoria: Fizica
Preț: 11,20 lei
14,00 lei (-20%)
Disponibilitate: stoc indisponibil

DESCRIERE

Fizica. Manual. F1, F1+F2 cls a Xi-a - Daniel Ovidiu Crocnan.

Manualul se adreseaza elevilor care frecventeaza cursurile invatamantului liceal la specializarile matematica-informatica si stiintele naturii din filiera teoretica, tuturor specializarilor din profilul tehnic si specializarilor matematica-informatica si stiinte sociale din profilul militar (M.Ap.N si M.I.).
De asemenea, manualul este destinat specializarilor chimie industriala si protectia mediului din profilul resurse naturale si protectia mediului, si specializarii posta din profilul servicii, precum si specializarilor penticostal si baptist, din profilul teologic.
In cadrul fiecarei lectii sunt prezentate si propuse spre realizare diferite experimente care sa evidentieze fenomenele studiate si care acopera competentele specifice din cadrul competentei generale de "explorare si experimentare dirijata a unor fenomene si procese fizice".
O atentie deosebita a fost acordata competentelor specifice din cadrul competentei generale de "realizare a unor transferuri si integrare a cunostintelor si metodelor de lucru specifice fizicii, in scopul aplicarii lor in stiintele naturii si in tehnologie", in cadrul unor lecturi din domenii variate ca: biofizica, medicina, cercertare teoretica si tehnologica etc. - sau al unor aplicatii tehnice sau industriale.
Pentru facilitarea sistematizarii informatiilor furnizate si verificarea intelegerii acestora de catre elevi, fiecare lectie cuprinde exercitii de autoevaluare.
Sper ca manualul, prin accesibilitatea notiunilor teoretice, prin varietatea exercitiilor, a experimentelor si deschiderilor sugerate, cat si prin forma grafica deosebit de atractiva, sa va convinga sa aprofundati acest minunat domeniu al experientei si gandirii umane care este Fizica.

Detaliile cartii:

* Autor: Daniel Ovidiu Crocnan
* Editura: Sigma
* Anul aparitiei: 2001
* Pagini continute: 128

REVIEW-URI

Scrie un review și spune-ne opinia ta despre acest produs scrie un review
Created in 0.1443 sec