Fizica. Manual. F3 cls. a X-a

Fizica. Manual. F3 cls. a X-a
-20%
Preț: 6,40 lei
8,00 lei (-20%)
Disponibilitate: stoc indisponibil
Editura:
Anul publicării: 2001
Pagini: 96
Categoria: Fizica

DESCRIERE

Manual aprobat prin Ordinul nr. 3921/31.05.2004.
Conceput si redactat in conformitate cu Programa scolara pentru disciplina Fizica F3 - clasa a X-a, manualul a fost structurat in secvente formative si informative logic inlantuite, gradual sistematizate, asigurand participarea directa a elevilor in procesul cunoasterii, fara a ingradi libertatea profesorului de a organiza activitati de invatare adecvate particularitatilor si aspiratiilor elevilor.
Activitatile experimentale ofera elevului posibilitatea de a participa in mod direct la perceperea fenomenelor. Cand posibilitatile experimentale sunt limitate, elevului i s-au propus experimente mentale, pe baza carora el sa poata formula concluzii logice, urmate de generalizari.
S-a avut in vedere faptul ca acest manual nu se adreseaza elevilor care vor urma studii de specialitate in domeniul fizicii. Manualul ofera un bagaj de cunostinte corespunzator formarii unei culturi generale, strict necesar pentru crearea unui mod sistematic de a rationa si de a se exprima folosind un limbaj corect si coerent.
Relevanta pentru lumea reala este asigurata prin aplicatiile practice ale proceselor fizice studiate: metodele de lucru specifice fizicii si rezultatele generate de acestea slujesc numeroaselor ramuri ale stiintei si tehnicii.
Speram ca acest manual va face studiul fizicii din acest an cat mai accesibil, interesant si va contribui la dezvoltarea unei gandiri creatoare ce va trebui sa caracterizeze prima generatie a mileniului urmator.

Detaliile cartii:

* Autor: Silvia Stanescu, Beatrice Fronescu, Petronia Dumitrescu, Victor Paunescu
* Editura: Sigma
* Anul aparitiei: 2001
* Pagini continute: 96

REVIEW-URI

Scrie un review și spune-ne opinia ta despre acest produs scrie un review

Titluri de același autor

Created in 0.070 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.