Fizica. Manual pentru clasa a X-a - Doina Turcitu

Fizica. Manual pentru clasa a X-a - Doina Turcitu
-20%
Editura:
Anul publicării: 2012
Categoria: Fizica
Preț: 20,00 lei
25,00 lei (-20%)
Disponibilitate: In stoc furnizor
Timp confirmare stoc: 3 - 5 zile lucratoare

DESCRIERE

Acest manual este pentru fiecare elev o invitatie la invatarea fizicii intr-un mod cat mai placut. El ii ajuta sa descopere, pas cu pas, ceea ce este nou pentru ei. Elevii vor gasi probleme, experimente usor de realizat, desene ce vor contribui la explicarea fenomenelor din natura. Pe parcursul lectiilor, se regasesc urmatoarele sectiuni: Repere istorice, Probleme rezolvate, Probleme, Lucrari de laborator, Teste, Retineti!, Teste recapitulative.

• Reperele istorice ofera elevilor curiozitati si informatii inedite despre fenomene fizice, sau despre descoperirile savantilor.

• Sectiunea Probleme rezolvate ajuta elevii sa inteleaga modul de rezolvare a problemelor din diferite capitole sau subcapitole.

• Sectiunea Probleme ofera probleme care ii ajuta pe elevi sa aplice ceea ce au invatat. De asemenea, pe parcursul manualului se regasesc probleme pentru extindere.

• Lucrarile de laborator ofera elevilor posibilitatea de a realiza anumite aparate sau circuite electrice simple care ii ajuta la intelegerea fenomenelor fizice pe care le studiaza.

• Retineti! contine o recapitulare a formulelor de calcul.

• Sectiunea Teste ofera elevilor posibilitatea de a verifica daca au reusit sa asimileze si sa inteleaga notiunile invatate si de a se nota singuri.

La sfarsitul manualului se gasesc raspunsurile la problemele si testele propuse in manual.

Anul aparitiei : 2012
Autori: D.Turcitu, D. Oniciuc, A. Cernauteanu, G. Olaru

REVIEW-URI

Scrie un review și spune-ne opinia ta despre acest produs scrie un review

Titluri de același autor

Created in 0.1716 sec