Fizica. Sinteze si complemente. Probleme rezolvate pentru clasele IX-XII, bacalaureat si admitere la facultate

Fizica. Sinteze si complemente. Probleme rezolvate pentru clasele IX-XII, bacalaureat si admitere la facultate
-25%
Editura:
Anul publicării: 2010
Preț: 42,00 lei
56,00 lei (-25%)
Disponibilitate: stoc indisponibil

DESCRIERE

Sintezele si complementele de fizica prezentate in aceasta carte sunt cu atat mai valoroase cu cat, in zilele noastre, perceptia fizicii este deseori eronata sau, in orice caz, mult simplificata. Fizica este si va ramane un domeniu de baza al stiintelor, fiind o disciplina care defineste riguros si exact cunoasterea universului fizic, si de aceea trebuie sa ramana o componenta obligatorie a cunostintelor oricarui om cult. Cartea este structurata in patru parti– Mecanica, Termodinamica, Electricitate, Optica– si se adreseaza elevilor care se pregatesc pentru bacalaureat sau admitere la facultati: Institutul Politehnic, Academia Tehnica Militara si Medicina.
O utilizeaza cu succes si elevii claselor a IX-a si a X-a care doresc sa inceapa din timp o pregatire temeinica in vederea examenelor de bacalaureat si admitere.
Lucrarea, aflata la a doua editie, revizuita si adaugita, cuprinde: sinteze de teorie; complemente de teorie (acea parte de teorie care nu este cuprinsa in manualele de specialitate, dar trebuie insusita pentru a putea rezolva probleme), precum si cele mai caracteristice probleme din subiectele de bacalaureat si din testele de admitere la facultate, explicate si rezolvate.
Grafica si tehnoredactarea au o forma atractiva, aerisita, cu figuri si formule bine pozitionate in pagina.
Astfel cartea poate fi folosita eficient si de elevii care“SE TEM DE FIZICA”:“nu-mi place, nu o inteleg, nu pot s-o invat”. Vor constata ca, printr-o organizare logica a gandirii, vor primi un impuls pentru a indragi FIZICA.


 Tip coperta: brosata, cu clape
 Format: 170x245 mm
 Numar pagini: 352

REVIEW-URI

Scrie un review și spune-ne opinia ta despre acest produs scrie un review
Created in 0.1392 sec