Fiziologie umana (Gh. Badiu, I. Teodorescu Exarcu)

Fiziologie umana (Gh. Badiu, I. Teodorescu Exarcu)
-8%
Editura:
Anul publicării: 2014
Categoria: Carti diverse
Preț: 66,65 lei
72,45 lei (-8,01%)
Disponibilitate: In stoc furnizor
Timp confirmare stoc: 3 - 5 zile lucratoare

DESCRIERE

Lucrarea de fata, "Fiziologie umana", actualizata de Prof. Univ. Dr. Gh. Badiu, dupa "Anatomia si fiziologia omului" - V. Ranga si I. Teodorescu Exarcu - aparuta In aceeasi Editura Medicala, este o sursa de informatie recenta, corecta, care permite o Intelegere rationala a unor date moderne, fundamentate pe baza elementelor clasice.

Autorul pune la tndernana cititorilor o structura unitara a tuturor capitolelor, care cuprind date esentiale de anatomie, In corelatie cu functia, date de fiziologie, mecanisme de control si reglare, utile atat  studentului, cat si clinicianului.

Pe parcursul celor sapte capitole, sunt prezentate intr-un stil clar, facilitat de utilizarea unei bibliografii selective, notiuni fundamentale referitoare la functiile majore ale organismului: respiratorie, circulatorie, digestiva, metabolica, excretorie, de reglare si coordonare, de reproducere.
Continutul si stilul didactic fac din aceasta lucrare o lectura placuta si utila, reusind sa ofere unui vast public cititor, reprezentat de studenti In medicina si farmacie, precum si rezidenti In diferite specialitati, un material bogat, bine structurat si extrem de util.

Lucrarea este o sursa de informatie recenta, corecta, care permite o intelegere rationala a unor date moderne, fundamentate pe baza elementelor clasice. Autorii pun la indemana cititorilor date esentiale de anatomie, in corelatie cu functia, date de fiziologie, mecanisme de control si reglare, utile atat studentului, cat si clinicianului. Continutul si stilul didactic fac din aceasta lucrare o lectura placuta dar mai ales utila, reusind sa ofere publicului cititor un material interesant si util, insotit de o bogata iconografie.

Cuprins:

Functia respiratorie.
Functia circulatorie.
Functia digestiva.
Functia metabolica.
Functia excretorie.
Functia de reglare si coordonare.
Functia de reproducere.

Adresabilitate: Studenti in medicina si farmacie, medici rezidenti in diferite specialitati.

Nr. de pagini: 788
Anul aparitiei: 2014
Autori: Gh. Badiu, I. Teodorescu Exarcu

Pentru a vedea fragmente din carte dati click pe imaginea de mai jos:
Fiziologie Umana

REVIEW-URI

Scrie un review și spune-ne opinia ta despre acest produs scrie un review
Created in 0.1707 sec