FLORA MEDICINALA A ROMANIEI
59,93 lei
79,90 lei (-24,99%)

FLORA MEDICINALA A ROMANIEI

FLORA MEDICINALA A ROMANIEI
-25%
Editura:
Anul publicării: 2008
Categoria: Carti diverse
Preț: 59,93 lei
79,90 lei (-24,99%)
Disponibilitate: In stoc furnizor
Timp confirmare stoc: 3 - 5 zile lucratoare

DESCRIERE

FLORA MEDICINALA A ROMANIEI de la Editura ALL. Boala este vazuta astazi ca un dezechilibru, care apare intre om si mediul inconjurator, intre componentele energetice ale sale sau intre sistemele de organizare ale fiintei umane. Acest dezacord, care afecteaza uneori insasi viata, se poate remedia apeland la terapia naturista care foloseste agentii naturali ca: apa, lumina, miscarea, caldura, frigul, alimentatia, plantele. In lume, se inregistreaza o revenire spectaculoasa la medicina naturista, homeopatica si, mai ales, la fitoterapie.
          Fitoterapia utilizeaza in tratarea afectiunilor produsele vegetale obtinute din plantele medicinale. Produsele de origine vegetala sunt preferate, deoarece sunt usor asimilate, bine tolerate de organism, nu produc efecte secundare, nu dau reactii adverse nedorite si nu determina obisnuinta.
          Se stie ca flora Romaniei cuprinde 3 600 de specii din care circa 360 specii sunt utilizate in tratarea diverselor afectiuni. Lucrarea de fata este o mica enciclopedie care prezinta in ordine sistematica (taxonomica) 357 specii de plante, atat din flora spontana cat si din cea cultivata, utilizate in tratarea diverselor afectiuni ale organismului uman. Alaturi de plantele medicinale apar si diverse legume si fructe, care in asociere pot avea efecte benefice.

Nr. pag: 400

NR. PAGINI: 400
NR. PAGINI: 400

NR. PAGINI: 400

REVIEW-URI

Scrie un review și spune-ne opinia ta despre acest produs scrie un review
Created in 0.1248 sec