Florin Musat, Teste de limba engleza cu cheia exercitiilor

Florin Musat, Teste de limba engleza cu cheia exercitiilor
-15%
Editura:
Anul publicării: 2014
Categoria: Exercitii, texte
Preț: 15,29 lei
17,99 lei (-15,01%)
Disponibilitate: In stoc furnizor
Timp confirmare stoc: 3 - 5 zile lucratoare

DESCRIERE

Teste de Limba Engleza reprezinta o colectie de teste adresate nu numai studentilor care se pregatesc pentru diferite examene - examenul de Bacalaureat sau examenul de admitere la facultate - dar si tuturor celor care doresc sa-si verifice cunostintele de limba engleza.

Teste de Limba Engleza este o carte completa care are ca obiectiv principal furnizarea unor explicatii clare, simple, concise, putand fi utilizata de toti cei care doresc sa invete limba, indiferent de nivelul lor de engleza - de la incepatori, pana la cei care au un nivel avansat de intelegere. Aceasta carte poate fi utilizata pentru studiu dar si pentru recapitulare, pentru studiul individual sau studiul de grup.

Testele au o structura unitara, grupate pe diferite capitole, prezentand cititorilor conceptele gramaticale de baza ale limbii engleze. Fiecare tema este tratata separat, pe un capitol distinct, astfel incat oricine utilizeaza aceasta carte sa poata sa lucreze pe o anumita tema.

Teste de Limba Engleza este o carte completa care se preteaza la modalitati variate de utilizare. La sfarsitul testelor am inclus cheia exercitiilor, o lista cu verb ele neregulate precum si un vocabular fundamental al limbii engleze, ce vor ajuta la rezolvarea si verificarea diferitelor exercitii.

Suntem convinsi ca aceasta lucrare cuprinzatoare se va dovedi indispensabila tuturor celor care doresc sa insuseasca limba engleza corect din punct de vedere gramatical.

Autorul

Cartea contine exercitii cu:

-Pronume
-Substantive
-Adjective
-Verbe modale
-verbe auxiliare
-Timpurile verbelor
-Diateza activa si pasiva
-Numerale

Nr. de pagini: 232
Anul aparitiei: 2014

REVIEW-URI

Scrie un review și spune-ne opinia ta despre acest produs scrie un review
Created in 0.1415 sec