Folie a trois
28,08 lei
39,00 lei (-28%)

Folie a trois

Folie a trois
-28%
Editura:
Anul publicării: 2012
Categoria: Romane
Preț: 28,08 lei
39,00 lei (-28%)
Disponibilitate: In stoc furnizor
Timp confirmare stoc: 3 - 5 zile lucratoare

DESCRIERE

 Folie a trois - un roman despre iubire si neputinta. Personajele principale, un barbat si doua femei, improvizeaza trairi menite sa le salveze de la zadarnicia anosta. Viata lor se consuma intr-un proiect multiplu, orgolios, impur, incapabila de-a administra si asuma izbanzile. Desfatarea, sexul, disperarea, necazul sunt experiente si stari intr-un caleidoscop cu finalitate traumatica. Orbitand cele doua femei, barbatul scapa jocul de sub control, mereu atent la calculul infinitezimal al optiunilor derizorii. Vinovatia si gratia, dragostea si pedeapsa isi pierd conturul, aglutinandu-se intr-o povara mai grea decat pot duce umerii sovaielnici.
Vlad, Mirela si Amalia— un triunghi erotic (con)damnat la un joc tensionat prin exces de vointa, amagire si seductie. Ivona? Pumnalul din scena reglarii de conturi.

Florin Ardelean s-a nascut la 2 noiembrie 1958 in localitatea Husasau de Cris (Bihor). Este lector doctor la Universitatea din Oradea, Facultatea de Stiinte Politice si Stiintele Comunicarii, sustinand cursurile Teoria mass-media, Jurnalism Radio-TV si Istoria Presei Romanesti. Din 1990 pana in 2001, redactor al Revistei Familia. A condus publicatii din Oradea, precum si studioul de televiziune locala (1990-2008). Carti publicate: istoria presei si foiletonistica– Dogma si opinie, Editura Universitatii din Oradea (2007); Jurnalism si tranzitie, Editura Universitatii din Oradea (2007); Insectar I si II, Editura Arca, Oradea (2008); literatura– Schite erotice, Biblioteca Revistei Familia, Oradea (2007) si Povestiri de duminica, Editura Arca.
Anul aparitiei: 2012

Nr. de pagini: 496
Vezi și alte cărți: Roman

REVIEW-URI

Scrie un review și spune-ne opinia ta despre acest produs scrie un review

Titluri de aceiași autori

Created in 0.1438 sec