Fondurile europene. Litigii generate de accesarea si utilizarea defectuoasa a acestora in Romania

Fondurile europene. Litigii generate de accesarea si utilizarea defectuoasa a acestora in Romania
-20%
Editura:
Anul publicării: 2012
Categoria: Carti diverse
Preț: 27,12 lei
33,90 lei (-20%)
Disponibilitate: In stoc furnizor
Timp confirmare stoc: 3 - 5 zile lucratoare

DESCRIERE

Lucrarea isi propune sa familiarizeze cititorii cu problematica specifica elaborarii si implementarii proiectelor cofinantate din fonduri europene, prezentand exemple de„asa nu”.
Cartea surprinde momentele-cheie in care nerespectarea sau aplicarea incorecta a legislatiei relevante in domeniu duc la imposibilitatea obtinerii finantarii sau chiar la restituirea sprijinului financiar primit.
Indiferent de tipul finantarii europene, respectiv fondurile de preaderare sau cele alocate tarii noastre in calitate de stat membru pentru perioada de programare 2007-2013, litigiile generate de accesarea si utilizarea defectuoasa a acestora prezinta acelasi specific prin raportare la etapele unui proiect si consecintele atrase.
Spetele selectate in cadrul acestei lucrari prezinta„greseli” semnificative si frecvente savarsite in procesul de elaborare si implementare a proiectelor cofinantate din fonduri europene. Este regretabil ca au fost comise greseli in procesul obtinerii si utilizarii fondurilor europene, deopotriva de solicitanti si/sau de beneficiari, cat si de autoritatile cu competente in materie, dar, daca tot au avut loc, macar sa invatam din ele.


Numar pagini:232
Anul aparitiei:2012

REVIEW-URI

Scrie un review și spune-ne opinia ta despre acest produs scrie un review
Created in 0.1490 sec