Formarea cadrelor didactice. Sisteme, politici, strategii

Formarea cadrelor didactice. Sisteme, politici, strategii
-15%
ISBN: 973-8289-89-0
Pagini: 164 pagini / o culoare
Categoria: Curs
Preț: 11,90 lei
14,00 lei (-15%)
Disponibilitate: stoc indisponibil

DESCRIERE

- Traim intr-o lume a schimbarilor rapide, la care trebuie sa ne adaptam. Autorul acestei carti atrage atentia asupra importantei educatiei, care reprezinta un instrument de formare a unei atitudini de deschidere si flexibilitate fata de comunitatea internationala.
- Cadrele didactice sunt actori-cheie in orice strategie ce are in vedere schimbarea si dezvoltarea unei societati sau economii. Pentru a putea raspunde provocarilor unei societati bazate pe cunoastere este necesara transformarea educatiei clasice in care accentul se pune pe formarea initiala - in educatie permanenta -in care se urmareste integrarea si pregatirea socio-profesionala complexa a individului. Cadrul didactic nu mai este un simplu executant al unor retete, ci devine factor activ al procesului de invatamant, invata cu cei pe care ii invata, se perfectioneaza permanent.
- Care este situatia invatamantului in momentul de fata, ce inseamna reforma in invatamant, care sunt perspectivele si tendintele in domeniul sistemului de formare a cadrelor didactice cititorii vor afla parcurgand paginile acestei carti.

Romita Iucu este conferentiar la catedra de pedagogie a Facultatii de Sociologie, Psihologie si Pedagogie, Universitatea din Bucuresti, specialist in teoria instruirii, didactica, management educational, managementul situatiilor de criza educationala, formarea cadrelor didactice.

REVIEW-URI

Scrie un review și spune-ne opinia ta despre acest produs scrie un review
Created in 0.1439 sec