Franceza pentru incepatori si CD audio - Anne Braun

Franceza pentru incepatori si CD audio - Anne Braun
-10%
Autor:
Editura:
Anul publicării: 2015
Categoria: Incepatori
Preț: 25,92 lei
28,80 lei (-10%)
Disponibilitate: In stoc furnizor
Timp confirmare stoc: 3 - 5 zile lucratoare

DESCRIERE

Intr-o nota distractiv si motivanta, manualul, propune o initiere in limba franceza in zece lectii-episoade ale unei povestiri politiste antrenante, asigurand o invatare sigura si rapida si, inainte de orice, mijlocind contactul cu franceza vorbita.
 
Asigurand exersarea lexicului util unei viitoare calatorii in Franta (Acum va aflati in Franta), impartasind o multime de lucruri folositoare si amuzante despre aceasta tara, lucrarea nu uita insa cele mai importante notiuni de gramatica, inserate in structura recurenta a lectiilor (• doua-trei capitole de invatare a limbii• un capitol de exercitii: folosind CD-ul si recapituland si fixand cunostintele dobandite).


Cursul ofera in final o sinteza a notiunilor de gramatica, un vocabular francez-roman (adunand toate cuvintele din manual), o traducere a tuturor dialogurilor si cheia exercitiilor. CD-ul audio reproduce dialogurile volumului, cate un vocabular minimal (cuvinte sau expresii in romana si in franceza, cu timpi dedicati exersarii pronuntiei de catre cursant)


Anul aparitiei: 2015
Numar de pagini: 200

REVIEW-URI

Scrie un review și spune-ne opinia ta despre acest produs scrie un review

Titluri de aceiași autori

Created in 0.2664 sec