Frank Herbert, Copiii Dunei (Edittia, hardcover)

Frank Herbert, Copiii Dunei (Edittia, hardcover)
-20%
Editura:
Anul publicării: 2012
Categoria: Science fiction
Preț: 56,18 lei
70,22 lei (-19,99%)
Disponibilitate: In stoc furnizor
Timp confirmare stoc: 3 - 5 zile lucratoare

DESCRIERE

Prezentare de carte Frank Herbert - Copiii Dunei (hardcover)

Copiii Dunei, cel de-al treilea roman al celebrei serii semnate de Frank Herbert, este mina de aur pentru oricare cititor inzestrat cu o imaginatie pe masura celei de care da dovada autorul.

The Guardian

Literatura SF ia in serios stiinta, iar stiinta ia in serios legile naturii. Prin urmare, scriitorul SF isi foloseste fantezia dupa niste reguli, fie ele si inventate de el insusi. Si nimeni nu l-a intrecut pe Frank Herbert, a carui tema preferata este natura divinitatii, insotita de ipoteze despre cum poate evolua fiinta umana atunci cand tinde spre divinitate.

New York Times

Unul dintre efectele remarcabile ale revolutiei generate de aparitia calculatorului este constientizarea la scara larga a faptului ca logica este foarte limitata.

Frank Herbert

A treia parte a seriei Dunei incepe odata cu retragerea in desert a imparatului orb. Planeta Arrakis sufera modificari importante, iar capitala Imperiului trece si ea prin schimbari considerabile la nivel social si economic. Pelerinii sosesc in numar din ce in ce mai mare. Frank Herbert impleteste in romanul sau calatoria mesianica si o tema mereu provocatoare: copilul genial.Titlu original:    Children of Dune
Traducere de:    Ion Doru Brana
Format:    Hardcover 145 x 215 mm
Aparitie:    Jul 2012
Numar pagini:    592

REVIEW-URI

Scrie un review și spune-ne opinia ta despre acest produs scrie un review

Titluri de aceiași autori

Created in 0.1226 sec