Fratele Mut. La nord apa e curata

Fratele Mut. La nord apa e curata
-20%
Editura:
Anul publicării: 2013
Categoria: Literatura
Preț: 12,80 lei
16,00 lei (-20%)
Disponibilitate: In stoc furnizor
Timp confirmare stoc: 3 - 5 zile lucratoare

DESCRIERE

Mi se pare ca Vlad A. Gheorghiu si-a aflat drumul. Treaba lui ca prefera sa calatoreasca pe un tais de cutit! In viziune arde-leneasca, ii doresc sa fie cutitul lung cat Ecuatorul!

Ion Muresan
Vlad A. Gheorghiu este un tanar poet gata format, care isi cunoaste pe de rost mestesugul si-l practica cu eleganta. Mobil, alert si (auto)ironic, el isi exerseaza in volumul de fata virtuozi-tatea, inventand situatii poetice neobisnuite, scene curioase („scene de vanatoare cu raluca”), metafore inedite, ba chiar, in ciclul final intitulat„retro”, o serie de savuroase pastise fara adresa. Vlad A. Gheorghiu probeaza in poeziile sale tot felul de experiente si de moduri expresive ca pe o serie de masti in adevarul carora nu crede. Dar titlul abstract si simbolic al volumului sau, vorbind despre mutenie si despre nord, anunta o questa poetica ambitioasa.

Doris Mironescu
Vlad A. Gheorghiu s-a nascut la 14 ianuarie 1992 la Piatra-Neamt. Student la Universitatea„Al. I. Cuza” din Iasi, la„litere”. Debut in 2011, in revista Tribuna, girat de Ion Muresan. A publicat grupaje de versuri in Familia, Convorbiri literare, Euphorion, Verso, Conta, Hyperion, Poezia, Arges.Anul aparitiei: 2013
Nr. pagini: 120

REVIEW-URI

Scrie un review și spune-ne opinia ta despre acest produs scrie un review

Cărți noi - Literatura

Created in 0.1459 sec