Frecventa. Puterea vibratiei personale

Frecventa. Puterea vibratiei personale
-10%
Editura:
Anul publicării: 2012
Categoria: Altele
Preț: 27,00 lei
30,00 lei (-10%)
Disponibilitate: stoc indisponibil

DESCRIERE

Prin cartea Frecventa, Penney Peirce– o pioniera in domeniul dezvoltarii intuitiei– ne conduce pe toti intr-un teritoriu nou, explorand dinamica energiei, a rezonantelor personale si a sensibilitatii noastre constiente, care se accelereaza de la o zi la alta. De multe ori, o simpla schimbare a frecventei personale este suficienta pentru a trece de la o stare de depresie la una de pace interioara profunda, de la teama la entuziasm, si de la o situatie incurcata la o rezolvare aproape magica.


Stiinta ne-a invatat de mult timp sa nu ne bazam decat pe ceea ce putem vedea si atinge. De aceea, de multe ori noi uitam ca spiritul, gandurile, emotiile si corpul nostru sunt alcatuite din energie. Tot ceea ce exista vibreaza. Mai mult, fiecare om are o vibratie personala care ii spune lumii exterioare cine este el si care il ajuta sa isi modeleze propria realitate.

In cartea Frecventa, Penney Peirce te invata cum sa iti percepi aceasta vibratie personala si cum sa lucrezi in mod intentionat cu ea pentru a-ti transforma viata. Daca vei invata sa iti descoperi„frecventa de baza”– adica vibratia personala cea mai inalta si cea mai naturala, cea care corespunde sufletului tau– tu iti vei putea maximiza luciditatea, iti vei minimiza conflictele si vei descoperi in tine noi talente si capacitati.

Trezirea la noua realitate pe care o scoate la lumina frecventa din ce in ce mai inalta a realitatii terestre te va ajuta sa iti imbunatatesti dramatic relatiile, sa gasesti solutii creatoare pentru problemele cu care te confrunti si sa iti materializezi o viata care contine tot ceea ce iti doresti. Cartea Frecventa te invata cum sa iti gestionezi„starea” energetica astfel incat sa iti implinesti destinul si sa te bucuri de viata minunata pentru care ai fost creat.

Prin explorarea noii arte si stiinte a dinamicii frecventei personale din aceasta carte extrem de revelatoare, Peirce ne ofera tuturor cunostinte profunde, care ne inspira si ne umplu de entuziasm. Ele pot fi aplicate foarte multor discipline, creand astfel un fundament pentru un nou mod de a fi si de a actiona, de a-ti cultiva sanatatea si creativitatea.

    Jean Houston, doctor in filozofie, autoare a cartilor
    Salturi in timp si O pasiune pentru ceea ce este posibil

Indiferent daca ne dam sau nu seama, cu totii suntem afectati de energiile pozitive si negative. Daca vei citi aceasta carte, vei invata cum sa iti ridici nivelul vibratiei personale– frecventa ta de baza– pentru a-ti schimba viata si pentru a contribui la imbunatatirea acestei lumi intr-o maniera miraculoasa.

    Masaru Emoto, autorul cartii Mesajele ascunse din apa

 

Exista foarte multe semne care indica faptul ca suntem pe punctul de a experimenta o tranzitie rapida catre o lume noua, care ne va schimba in mod esential natura si felul in care percepem realitatea. Depasirea perioadei intermediare de haos este posibila prin aplicarea instrumentelor oferite in aceasta carte. Frecventa este un dar pentru toti oamenii care se simt pregatiti sa evolueze.

    John L. Petersen, fondator al Institutului Arlington
    si autor al cartii O viziune referitoare la anul 2012

Perceperea noastra ca fiinte energetice reprezinta cea mai revolutionara descoperire moderna. In cartea Frecventa, Penney Peirce clarifica numeroase principii energetice prea putin intelese pana acum si pe care le putem folosi in mod deliberat pentru a ne pastra starea de sanatate si pentru a ne imbunatati realitatea in care traim. Cand am citit aceasta carte am ras si m-am bucurat teribil.

    Richard Bartlett, autor al cartii Matricea energetica


Anul aparitiei: 2012
Numarul de pagini: 331
Formatul in cm. (l x L): 13 x 20
Traducerea din limba engleza: Cristian HANU
Titlul original: Frequency: The Power of Personal Vibration

REVIEW-URI

Scrie un review și spune-ne opinia ta despre acest produs scrie un review
Created in 0.1275 sec