Fructe, legume si flori - Conservare si pastrare. Metode de prelungire a pastrarii in stare proaspata (D. Beceanu)

Fructe, legume si flori - Conservare si pastrare. Metode de prelungire a pastrarii in stare proaspata (D. Beceanu)
-20%
Autor:
Editura:
Anul publicării: 2006
Pagini: 397
Preț: 13,48 lei
16,85 lei (-20%)
Disponibilitate: In stoc furnizor
Timp confirmare stoc: 3 - 5 zile lucratoare

DESCRIERE

In aceasta carte veti descoperi cele mai bune metode de recoltare si pastrare in stare proaspata a produselor horticole (inclusiv flori) precum si tehnologiile verificate de conservare a legumelor si fructelor in regim industrial cat si in regim casnic.

Pastrarea fructelor a legumelor sau chiar a florilor este o tema importanta, iar aceasta lucrare reuseste sa o acopere in intregime. Tehnicile prezentate vor fi deosebit de interesante atat pentru cineva care vrea sa pastreze aceste produse pentru consum propriu dar si pentru cei care au o afacere in domeniu. De altfel un capitol intreg trateaza valorificarea si prelucrarea industriala. Aplicand metodele prezentate veti reusi sa obtineti profituri considerabile printr-o mai buna pastrare pe termen lung a produselor.

Si daca vrei sa pastrezi timp indelungat si in bune conditii produsele vegetale pentru consumul propriu vei gasi aceasta carte deosebit de interesanta. Multe din sfaturi iti vor usura considerabil munca. In plus, aplicandu-le vei avea legume si fructe mai bune tot timpul anului. Tot asa, vei fi surprins placut de felul in care poti pastra florile din locuinta ta.

Din aceste motive, cartea aceasta iti va fi deosebit de utila.


Cuprins:

Cap. 1. Pastrarea in stare proaspata a produselor horticole
Cap. 2. Tehnologia valorificarii in stare proaspata a capsunelor si a fructelor de arbusti fructiferi
Cap. 3. Tehnologia valorificarii in stare proaspata a fructelor drupacee (samburoase)
Cap. 4. Tehnologia valorificarii in stare proaspata a fructelor pomacee (semintoase)      
Cap. 5. Tehnologia de valorificare a nucilor
Cap. 6. Tehnologia de valorificare in stare proaspata a strugurilor de masa
Cap. 7. Tehnologia de valorificare in stare proaspata legumelor solanacee de la care se consuma fructele
Cap. 8. Tehnologia de valorificare in stare proaspata a legumelor curcubitaceae
Cap. 9. Tehnologia valorificarii in stare proaspata a legumelor de pastal
Cap. 10. Tehnologia valorificarii in stare proaspata a legumelor de frunze si a unor specii mai putin raspandite
Cap. 11. Tehnologia valorificarii in stare proaspata a legumelor bulboase
Cap. 12. Tehnologia valorificarii legumelor radacinoase in stare proaspata.
Cap. 13.. Tehnologia de valorificare a tuberculilor de carlof
Cap. 14. Tehnologia valorificarii in stare proaspata a legumelor din grupa verzei
Cap. 15. Tehnologia valorificarii in stare proaspata a ciupercilor comestibile cultivate
Cap. 16. Tehnologia valorificarii florilor
Cap. 17. Valorificarea: produselor horticole subtropicale si tropicale
Cap. 18. Tehnologia valorificarii semintelor si materialului saditor horticol
Cap. 19. Aspecte generale privind valorificarea prin prelucrare industriala a produselor horticole
Cap, 20. Tehnologia produselor semiindustrializate din     fructe    
Cap: 21. Tehnologia produselor semiindustrializate din legume
Cap. 22. Tehnologii de deshidratare la produsele horticole
Cap. 23. Tehnologii de concentrare
Cap. 24. Tehnologia produselor pasteurizate si termosterIizate (apertizate)
Cap. 25. Tehnologia conservarii produselor horticole prin congelare
Cap. 26. Tehnologia bauturilor distilate din fructe
Cap. 27. Valorificarea produselor horticole din "gama a IV·a"
BIBLIOGRAFIE

Anul aparitiei: 2006
Nr. pagini: 397

REVIEW-URI

Scrie un review și spune-ne opinia ta despre acest produs scrie un review
Created in 0.1312 sec